UWV PLATFORM VOOR EN DOOR MENSEN MET EEN ARBEIDSONGESCHIKTHEIDSUITKERING
Een beperking of chronische ziekte en je eigen bedrijf starten
Werken Nieuwsbericht

2 november: KVK Startersdag

Wil jij je eigen bedrijf beginnen? Breng dan op zaterdag 2 november een bezoek aan de Startersdag van de Kamer van Koophandel en laat je informeren.

keer gelezen
14

De KVK Startersdag is een evenement waarbij je allerlei informatie kunt verzamelen over het opzetten van een eigen bedrijf. Een mooie manier om je te oriënteren als je van plan bent voor jezelf te beginnen. Zaterdag 2 november is er weer een KVK Startersdag.

Laat je inspireren op de Startersdag van de Kamer van Koophandel

Er komt veel kijken bij het starten van je eigen bedrijf. Daarom organiseert de Kamer van Koophandel 2x per jaar de Startersdag. Een gratis evenement met veel informatie en inspiratie voor startende ondernemers. Je kunt er bijvoorbeeld al je vragen stellen op een informatiemarkt, maar ook presentaties bezoeken en meedoen aan inspiratiesessies. Dit jaar vindt het evenement plaats op verschillende locaties in Groningen, Rotterdam en Utrecht, maar ook online kun je speciale programma’s volgen. De evenementen zijn van 10.00 tot 16.00 uur te bezoeken. Entree is gratis, maar meld je wel van tevoren aan. Dat kan op de website van de Kamer van Koophandel.

Gepubliceerd op: 30-10-2019

Reacties

Reactie toevoegen

Laat hieronder je reactie achter. Het betekent een verplicht veld

Reactie beperkt tot 1000 tekens, nog 1000 over

Deze website maakt gebruik van cookies. Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik ben akkoord