UWV PLATFORM VOOR EN DOOR MENSEN MET EEN ARBEIDSONGESCHIKTHEIDSUITKERING

UWV Perspectief

Vlogger Fenna is chronisch ziek
Wat neem je mee als je chronisch ziek bent?
Mijn ziekte/beperking Vlog

Fenna laat zich niet beperken vlog #8: wat neem ik mee?

‘Ik krijg wel eens de vraag waar ik door mijn beperkingen op moet letten. Wat neem ik mee als ik de deur uitga en hoe pak ik dat aan?’ Fenna laat het zien in haar nieuwe vlog.

keer gelezen
548

Student Fenna van Kerckhoven (21) heeft verschillende chronische ziektes. Ze heeft vaak pijn en is geregeld moe. Als ze de deur uitgaat neemt ze altijd een tas met vaste inhoud mee. Waarom juist deze spullen? Ze laat het je zien. 

‘Ik krijg wel eens de vraag waar ik op moet letten in verband met mijn beperkingen. Wat neem ik mee en hoe pak ik dat aan?’ 

Wie is Fenna?

Fenna is positief, een doorzetter, en dat wil ze graag laten zien. Het leven met haar beperkingen is lang niet altijd makkelijk. Ze heeft een longziekte (BPD), dagelijkse pijn, rugklachten en een prikkelbare darm (PDS). Eigenlijk zie je niet aan Fenna dat ze ziek is. Dat is fijn, maar ook weleens lastig. 

Fenna stopt even met vloggen

De maanden maart en april zijn lastige maanden voor de gezondheid van Fenna. Ze stopt daarom even met het vloggen voor UWV Perspectief. Eind april hoopt ze weer genoeg energie te hebben voor een nieuwe vlog. Houd deze site in de gaten!

Gepubliceerd op: 20-03-2018

Lees meer over

Vlog Energie Inspiratie

Reacties

Reactie toevoegen

Laat hieronder je reactie achter. Het betekent een verplicht veld

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Reactie beperkt tot 1000 tekens, nog 1000 over

Deze website maakt gebruik van cookies. Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik ben akkoord