UWV PLATFORM VOOR EN DOOR MENSEN MET EEN ARBEIDSONGESCHIKTHEIDSUITKERING

Dienstverlening UWV Oproep

Geef je mening in het UWV Wajong-panel

Jouw mening over de dienstverlening van UWV telt. Meld je daarom aan voor het nieuwe Wajong-panel.

keer gelezen
191

UWV wil graag van jou weten wat er beter kan aan de dienstverlening. Vanaf nu kun je je aanmelden voor het Wajong-panel van UWV om je mening te delen.

Hoe wil je informatie krijgen over jouw uitkering? Zijn de brieven duidelijk? Is de indeling logisch, de toon prettig? UWV is daar benieuwd naar. Daarom is er nu een panel voor mensen met een Wajong-uitkering. Via dit panel doe je mee aan onderzoek over allerlei vormen van dienstverlening van UWV rondom Wajong.

Waarom zou ik lid worden van het Wajong-panel?

Omdat UWV haar dienstverlening alleen kan verbeteren als jij laat weten hoe het anders kan. Deelnemen kost 5 á 10 minuten per onderzoek en je kunt je mening geven waar en wanneer het jou uitkomt.

Hoe werkt zo’n panel dan?

Een aantal keer per jaar krijg je een uitnodiging voor een onderzoek via e-mail. Dit is bijvoorbeeld een vragenlijst of een discussie op het panelplatform. Dit panelplatform open je makkelijk op je computer, tablet of smartphone. In het panel kun je met andere leden in gesprek gaan, reageren op polls en jouw stem laten horen. Af en toe zal UWV vragen of je op kantoor bij UWV wilt deelnemen aan een gesprek. Je bepaalt altijd zelf of je meedoet aan het onderzoek.

Hoe zit het met privacy?

Het onafhankelijke onderzoekbureau MWM2 voert de onderzoeken uit in opdracht van UWV. In een gesloten en beveiligde omgeving kun jij onbezorgd jouw mening delen. Al je antwoorden worden vertrouwelijk behandeld, dus jouw veiligheid en privacy zijn gewaarborgd.

Ik geef mijn mening, maar wat gebeurt ermee?

Eens in de 3 maanden krijg je een nieuwsbrief met de resultaten van de onderzoeken. Zo kun je meteen zien wat UWV met de resultaten doet.

Oké, ik wil deelnemen.

Super! Meld je dan aan voor het Wajong-panel. Na aanmelding krijg je toegang tot je persoonlijke pagina. Ook ouders, verzorgers, voogden of mensen die op een andere manier verantwoordelijk zijn voor iemand met een Wajong-uitkering kunnen meedoen.

Nog niet overtuigd of wil je meer weten?

Wil je nog meer meepraten en werken aan betere dienstverlening van UWV? Dat kan in de cliëntenraad van UWV. Daarin zitten verschillende klanten van UWV. Kijk op clientenraad-uwv.nl.

Gepubliceerd op: 21-10-2019

Reacties

Reactie toevoegen

Laat hieronder je reactie achter. Het betekent een verplicht veld

Reactie beperkt tot 1000 tekens, nog 1000 over

Deze website maakt gebruik van cookies. Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik ben akkoord