UWV PLATFORM VOOR EN DOOR MENSEN MET EEN ARBEIDSONGESCHIKTHEIDSUITKERING
Diana over vriendschap
Diana over vriendschap
Mijn ziekte/beperking Blog

Koester je vrienden

Diana krijgt energie van haar vriendschappen en blogt erover.

keer gelezen
2228

Diana (35) koestert haar vriendschappen. Haar liefste vriendin kent ze al meer dan 20 jaar. Ze schrijft over wat vriendschap voor haar betekent.

‘Als ik mijn vrienden spreek, schijnt de zon’

Ik ben altijd al een buitenbeentje geweest. In mijn gezin, op school, zeg maar gerust gedurende mijn hele leven is de enige constante geweest, dat ik erg anders ben dan de rest. Zelfs nu, als ik kijk naar mijn leeftijdsgenoten, kun je me gerust een uitzondering noemen in mijn persoonlijkheid, uiterlijk, gedrag , leefomstandigheden en levensfilosofie. Ik voel me soms alleen en daar kan ik slecht tegen.

Begrip

Ik zit vol tegenstrijdigheden. Enerzijds kan ik heel gesloten zijn, anderzijds ben ik in mijn hart en levensstijl heel sociaal. Ik heb geluk met mijn vrienden. Het zijn er niet veel, maar ze begrijpen me en als ik ze spreek schijnt de zon.

Muziek

Mijn liefste vriendin ken ik al sinds de middelbare school. Muziek is onze gemeenschappelijke passie. Beiden volgden we gitaarles. Als wij praten, varieert het gespreksonderwerp: van muziek naar relaties tot klopgeesten. We kunnen ons urenlang laten meevoeren en elkaar inspireren. We kunnen ook ontzettend met elkaar lachen. Het maakt ook niet uit hoelang we elkaar niet zien, elk weerzien is een feest van herkenning, vernieuwing en bruist van vreugde.

Warmte

Het is voor mij heel belangrijk dat ik eens in de zoveel tijd iemand spreek die mij echt begrijpt, mij hoort en terugpraat en andersom. Hierbij wil ik dan ook al mijn vrienden, familie en kennissen bedanken voor hun begrip, warmte en aandacht. Jullie betekenen alles voor me!

 

Gepubliceerd op: 19-10-2017

Reacties

Reactie toevoegen

Laat hieronder je reactie achter. Het betekent een verplicht veld

Reactie beperkt tot 1000 tekens, nog 1000 over

Deze website maakt gebruik van cookies. Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik ben akkoord