UWV PLATFORM VOOR EN DOOR MENSEN MET EEN ARBEIDSONGESCHIKTHEIDSUITKERING
lerrie blogt over schizofrenie
Lerrie's blog
Mijn ziekte/beperking Blog

Lerries blog of kindness

Vorig jaar deed Lerrie in 21 dagen 170 vriendelijke daden. Dat beviel zo goed dat hij dit jaar maar liefst 1.000 vriendelijke daden wil doen en daarvoor zoekt hij de publiciteit op.

keer gelezen
4516

Vorig jaar deed Lerrie in 21 dagen 170 vriendelijke daden. Dat beviel zo goed dat hij dit jaar maar liefst 1.000 vriendelijke daden wil doen en daarvoor zoekt hij de publiciteit op. Steeds meer mensen hebben gehoord over zijn Kindness Month en willen met hem meedoen. 

De afgelopen weken zijn er steeds meer mensen die over Kindness Month in augustus 2017 hebben gehoord en die mee willen doen. Er staat deze maand een artikel in Happinez en via social media is het gelukt om met behulp van crowd speaking platform Thunderclap de boodschap te verspreiden naar 200.000 mensen over heel de wereld. Mijn actie komt ook in het tv-programma ‘Je zal het maar hebben’. Dat wordt volgend jaar uitgezonden bij BNN. En ook het huis-aan-huisblad de Brug uit mijn woonplaats Nijmegen heeft er aandacht aan besteed.

Facebookgroep Kindness Month August 2017

Veel mensen zijn erg enthousiast, zowel in mijn eigen netwerk als er buiten. Zo kreeg ik een paar weken geleden een mailtje van een Amerikaan die mee wilde doen en al wat vriendelijks had gedaan voor een vreemdeling, uit mijn naam! Dat gaf mij een erg goed gevoel en het werkte erg motiverend. Er is sinds kort een Facebookgroep aangemaakt voor mensen die mee willen doen in augustus 2017 en die hun ervaringen over het doen van vriendelijke daden willen delen.

Op tv bij Jinek

Ik probeer nu het idee steeds verder te verspreiden. Een familielid uit België wil mij helpen om op de Belgische radio te komen en ik heb het tv-programma ‘Jinek’ ook gevraagd of ik langs mag komen. Ook mijn grote voorbeeld Shawn Achor, een bekende sociaal psycholoog uit Amerika, wil mij helpen het idee verder te verspreiden in Amerika en internationaal. Ik ben nog hard op zoek naar ideeën of mensen die mij kunnen helpen om het idee verder te verspreiden over de wereld. Mocht je mij willen helpen, stuur mij dan een e-mail of stuur een bericht via Facebook.

Pizza als dank

Ondertussen ben ik ook nu nog actief met het verrichten van goede daden. Zo laat ik deze week in Nijmegen ook weer diverse candybars achter in snoepautomaten voor onbekende mensen. Het verrichten van goede daden komt ook naar mij terug. Zo had ik mijn favoriete restaurant een 2 minutendank-e-mail gestuurd voor de leuke tijd die ik daar heb gehad en als dank boden ze mij een gratis pizza aan! Dat gebaar raakte mij heel erg en ik ga er binnenkort maar eens langs!

Ik hoop dat ik jou inspireer om ook mee te doen!

Gepubliceerd op: 14-07-2017

Reacties

Reactie toevoegen

Laat hieronder je reactie achter. Het betekent een verplicht veld

Reactie beperkt tot 1000 tekens, nog 1000 over

Deze website maakt gebruik van cookies. Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik ben akkoord