UWV PLATFORM VOOR EN DOOR MENSEN MET EEN ARBEIDSONGESCHIKTHEIDSUITKERING
Bioexpress-eten rondbrengen-beperking-horeca-vacature
Werken met een beperking kan bij Biosoepie in de keuken-vacature
Werken Interview

Vacatures bij lunchroom BioSoepi

In Nieuw-Vennep vind je lunchroom BioSoepi. Mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking kunnen hier werkervaring opdoen. Iets voor jou?

keer gelezen
3346

Lunchroom BioSoepi is een horecagelegenheid in Nieuw-Vennep. In de keuken, voorbereiding en de bediening werken diverse mensen met een beperking. BioSoepi zoekt nieuwe vrijwilligers voor in de keuken. Misschien iets voor jou?

Gezocht: vrijwilligers voor in de keuken

BioSoepi is een lunchroom waar mensen met een beperking werken. Samen zorgen zij voor het maken en serveren van biologische sappen, smoothies en soepen. Maar BioSoepi is ook een plek waar ontmoeten en verbinden centraal staat. Een belangrijk onderdeel hiervan is de buurttuin. Hier kunnen deelnemers en buurtbewoners elkaar ontmoeten tijdens het onderhouden van de tuin. 

Leren en werken bij BioSoepi 

Als je bij BioSoepi wilt werken, krijg je de kans om te leren werken in een professioneel horecabedrijf. Op dit moment zoeken ze nog nieuwe medewerkers voor in de keuken. Je wordt hierbij begeleid door vrijwilligers, maar natuurlijk ook door je collega’s. Met de kennis en de vaardigheden die je leert kun je wellicht doorstromen naar een (betaalde) baan in de horeca of voedselbereiding. Het aantal uren en dagen dat je werkt is bespreekbaar.

Ook voor eenzame mensen

Je kunt bij BioSoepi ook terecht als vrijwilliger als je graag wat meer onder de mensen wilt komen. Er is altijd wel werk te doen, dus fijn als je een uurtje komt werken.

Over project BioSoepi

BioSoepi is een project van Stichting Philia dat met behulp van het Oranjefonds is gestart. De lunchroom is geopend in september 2016. Stichting Philia is een non-profit organisatie die mensen met een beperking helpt en bij elkaar brengt. De sappen, smoothies en soepen die op het menu staan, worden gemaakt van groenten en fruit uit de eigen tuin of van lokale boeren of fruittelers. Naast de lunchroom is er ook een cateringservice en bezorgen de medewerkers smoothies of soepen op locatie. Dit gebeurt met de BioExpress-bakfiets. Bij de BioExpress zijn ze nog op zoek naar betaalde medewerkers.

Geïnteresseerd? 

Stuur dan een e-mail naar info@bioSoepi.nl. Op de website van Stichting Philia vind je meer informatie over vacatures en contactgegevens.

Kijk mee bij BioSoepi

Wil je zien hoe het eraan toegaat bij BioSoepi? Kijk dan de video op YouTube met de slechtziende Jeffrey en Willemijn met PDD-NOS.

Gepubliceerd op: 10-10-2018

Reacties

Reactie toevoegen

Laat hieronder je reactie achter. Het betekent een verplicht veld

Reactie beperkt tot 1000 tekens, nog 1000 over

Deze website maakt gebruik van cookies. Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik ben akkoord