UWV PLATFORM VOOR EN DOOR MENSEN MET EEN ARBEIDSONGESCHIKTHEIDSUITKERING
ctalents heeft werk voor zintuiglijk gehandicapten
vacatures voor blind of slechtzienden
Werken Achtergrond

Vacatures voor zintuiglijk gehandicapten

Young professionals opgelet! Voor verschillende vacatures zoekt Ctalents mensen met een visuele of auditieve beperking.

keer gelezen
3574

Ctalents zoekt talenten met een visuele of auditieve beperking. ‘We hebben diverse banen voor blinde, slechtziende, dove of slechthorende mensen met een opleiding op mbo-niveau of hoger.’

'Ctalents kijkt naar je talenten en mogelijkheden'

Ctalents is de schakel tussen werkzoekenden met een zintuiglijke handicap en werkgevers. Het bedrijf heeft als doelstelling zo veel mogelijk blinden, slechtzienden, doven en slechthorenden aan een betaalde baan te helpen.

Matchen van werkzoekenden met werkgevers

Ctalents heeft blinde en slechtziende mensen aan het werk bij de social enterprises Ctaste en CtheCity, een restaurant en een attractie waar het volledig donker is. ‘Daarnaast trainen en plaatsen wij mensen met een zintuiglijke handicap bij andere werkgevers’, vertelt Liset Bakker van Ctalents. ‘We trainen werkzoekenden, zodat zij direct van toegevoegde waarde kunnen zijn binnen een organisatie en ook werken aan hun carrière. Het gaat om persoonsgebonden trainingsprogramma’s met assessment, praktijkopdrachten, sollicitatietraining, pitchtraining en talentontwikkeling. De duur van de training is tussen de 2 weken en 4 maanden en afhankelijk van het programma en de werkervaring van de kandidaat. Ook inspireren we werkgevers om verder te kijken dan de standaardfuncties of -vacatures, om zo nieuwe mogelijkheden te zien.’

Voorbeelden van werkgevers waar Ctalents al een match heeft gemaakt zijn PwC, Movares, Zeeman, AS Watson, AWVN, LVLN, Accenture en Nutesco.

Blind, slechtziend, doof of slechthorend? Ctalents heeft passend werk

Meld je aan

Voor de vacatures gericht op zintuiglijk talent verzorgt Ctalents ook de training en het talentenprogramma. Mensen met een Wajong-, WIA- of WW-uitkering zijn welkom. Het gaat bij Ctalents namelijk om je talenten en mogelijkheden. Heb je in de afgelopen 5 jaar een diploma behaald en wil je graag aan het werk? Meld je dan aan.

Op www.ctalents.nl vind je meer informatie, een filmpje met uitleg, én de aanmeldbutton.

Gepubliceerd op: 20-11-2015

Je kunt niet reageren op dit artikel

Deze website maakt gebruik van cookies. Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik ben akkoord