UWV PLATFORM VOOR EN DOOR MENSEN MET EEN ARBEIDSONGESCHIKTHEIDSUITKERING
Portret van Yvonne
Yvonne met haar hond
Mijn ziekte/beperking Vlog

Wat tegenslagen Yvonne hebben gebracht: vlog 2

Yvonne kreeg op jonge leeftijd te maken met borstkanker, tot 2 keer toe. Nu is ze 46 en wil ze graag haar levenservaringen delen in haar vlogs. Dit keer over herstel van haar lichaam.

keer gelezen
450

Yvonne (46, WIA) verloor op jonge leeftijd haar moeder aan borstkanker en kreeg zelf ook 2 keer de diagnose borstkanker. Ze ging door diepe dalen, nam een paar grote beslissingen en deed daarmee een aantal goede levenslessen op. Haar ervaringen deelt ze graag in haar vlogs op UWV Perspectief. 

‘Mijn lichaam was in staat om heel veel dingen zelf te herstellen’

‘Ik had vooral tijd nodig, en heel veel rust’

Wie is Yvonne?

Yvonne is gedeeltelijk arbeidsongeschikt. Naast haar WIA-uitkering is Yvonne spreker en geeft ze onder andere inspiratielezingen voor non-profitorganisaties, zoals TEDx, WEF (Women Economic Forum), Stichting Raket en Zelfhulp Den Bosch. Ook volgt ze momenteel een deeltijdstudie voor Mental Coaching en Trainer Hormoonfactor. Ze wil deze kennis inzetten om mensen te begeleiden met gezondheidsadviezen. Daarnaast is ze ook nog sponsor-ambassadrice voor Stichting Villa Pardoes en vrijwilliger bij Stichting 113 Zelfmoordpreventie

Het leven van Yvonne bestond voor een groot deel uit overleven. De combinatie van haar eigen levenslessen en haar studie maakt dat het nu tijd is om andere mensen te helpen die minder zelfredzaam zijn of die het moeilijk hebben. Daarbij moet ze wel haar energie goed in de gaten houden en op tijd haar rust pakken. 

Meer weten over Yvonne:

Wil je weten wat Yvonne nog meer te vertellen heeft? Haar volgende vlog voor UWV Perspectief staat dinsdag 18 september online. 

Bekijk ook haar eerste vlog op UWV Perspectief

Op haar website kun je Yvonne nog beter leren kennen. Of lees het artikel op UWV Perspectief over ‘keuzes’, waarin Yvonne vertelt dat zij meerdere keren in haar leven op de ‘resetknop’ heeft gedrukt. 

Lees meer over

Vlog Kanker Inspiratie

Reacties

Reactie toevoegen

Laat hieronder je reactie achter. Het betekent een verplicht veld

Reactie beperkt tot 1000 tekens, nog 1000 over

Deze website maakt gebruik van cookies. Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik ben akkoord