UWV PLATFORM VOOR EN DOOR MENSEN MET EEN ARBEIDSONGESCHIKTHEIDSUITKERING

Mijn ziekte/beperking Vlog

Wat tegenslagen Yvonne hebben gebracht: vlog 3

Hoe is het om op jonge leeftijd een moeilijke keuze te moeten maken over je lijf? Zodat je minder kans hebt dat je opnieuw ziek wordt? 

keer gelezen
1029

Yvonne (46, WIA) kreeg 2 keer de diagnose borstkanker. Omdat de kans 100% was dat de kanker terug zou komen moest ze een heel moeilijke beslissing nemen. Hoe maak je zo’n keuze? 

‘Waar haal ik de moed vandaan om mezelf naar het ziekenhuis te slepen?’

Wie is Yvonne?

Yvonne is gedeeltelijk arbeidsongeschikt. Naast haar WIA-uitkering is Yvonne spreker en geeft ze o.a. inspiratielezingen voor non-profitorganisaties, zoals TEDxWEF (Women Economic Forum), Stichting Raket en Zelfhulp Den Bosch. Ook volgt ze momenteel een deeltijdstudie voor Mental Coaching en Trainer Hormoonfactor. Ze wil deze kennis inzetten om mensen te begeleiden met gezondheidsadviezen. Daarnaast is ze ook nog sponsor-ambassadrice voor Stichting Villa Pardoes en vrijwilliger bij Stichting 113 Zelfmoordpreventie

Het leven van Yvonne bestond voor een groot deel uit overleven. De combinatie van haar eigen levenslessen en haar studie maakt dat het nu tijd is om andere mensen te helpen die minder zelfredzaam zijn of die het moeilijk hebben. Daarbij moet ze wel haar energie goed in de gaten houden en op tijd haar rust pakken. 

Meer weten over Yvonne:

Wil je weten wat Yvonne nog meer te vertellen heeft? Haar volgende vlog voor UWV Perspectief staat dinsdag 2 oktober online. 

Bekijk ook haar eerste 2 vlogs op UWV Perspectief

Op haar website kun je Yvonne nog beter leren kennen. Of lees het artikel op UWV Perspectief over ‘keuzes’, waarin Yvonne vertelt dat zij meerdere keren in haar leven op de ‘resetknop’ heeft gedrukt. 

Lees meer over

Vlog Kanker

Reacties

Reactie toevoegen

Laat hieronder je reactie achter. Het betekent een verplicht veld

Reactie beperkt tot 1000 tekens, nog 1000 over

Deze website maakt gebruik van cookies. Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik ben akkoord