UWV PLATFORM VOOR EN DOOR MENSEN MET EEN ARBEIDSONGESCHIKTHEIDSUITKERING
Yvonne is ambassadeur voor villa pardoes
Yvonne is ambassadeur voor villa pardoes
Mijn ziekte/beperking Vlog

Wat tegenslagen Yvonne hebben gebracht: vlog 4

Yvonne overleefde 2x borstkanker. Binnenkort staat er opnieuw een borstoperatie op de planning. Wat zijn voor haar de gevolgen van deze operatie?

keer gelezen
673

Yvonne (46, WIA) overleefde 2x de diagnose borstkanker, maar ze raakte wel haar borsten en een deel van haar energie kwijt. Na 12 jaar moeten haar borstprotheses vernieuwd worden. Wéér een operatie. Dat maakt een hoop emoties los.

‘Ik maak me best zorgen. Zal het zonder complicaties verlopen? Hoe komt het er straks uit te zien? En hoe lang ben ik straks weer uit de roulatie? Dat laatste vind ik het lastigst want mijn energiepijl is net een oude batterij.’

‘Het hele scenario kwam weer aan me voorbij, dat hakt er behoorlijk in’

Wie is Yvonne?

Yvonne is gedeeltelijk arbeidsongeschikt. Naast haar WIA-uitkering is Yvonne spreker en geeft ze o.a. inspiratielezingen voor non-profitorganisaties, zoals TEDxWEF (Women Economic Forum), Stichting Raket en Zelfhulp Den Bosch. Ook volgt ze momenteel een deeltijdstudie voor Mental Coaching en Trainer Hormoonfactor. Ze wil deze kennis inzetten om mensen te begeleiden met gezondheidsadviezen. Daarnaast is ze ook nog sponsor-ambassadrice voor Stichting Villa Pardoes en vrijwilliger bij Stichting 113 Zelfmoordpreventie

Het leven van Yvonne bestond voor een groot deel uit overleven. De combinatie van haar eigen levenslessen en haar studie maakt dat het nu tijd is om andere mensen te helpen die minder zelfredzaam zijn of die het moeilijk hebben. Daarbij moet ze wel haar energie goed in de gaten houden en op tijd haar rust pakken. 

Meer weten over Yvonne:

Wil je weten wat Yvonne nog meer te vertellen heeft? Haar volgende vlog voor UWV Perspectief kun je ook bekijken.

Bekijk ook haar vorige 3 vlogs op UWV Perspectief

Op haar website kun je Yvonne nog beter leren kennen. Of lees het artikel op UWV Perspectief over ‘keuzes’, waarin Yvonne vertelt dat zij meerdere keren in haar leven op de ‘resetknop’ heeft gedrukt. 

Wil je reageren op de vlog van Yvonne? Laat je reactie hieronder achter.

Lees meer over

Vlog Kanker Energie

Reacties

Reactie toevoegen

Laat hieronder je reactie achter. Het betekent een verplicht veld

Reactie beperkt tot 1000 tekens, nog 1000 over

Deze website maakt gebruik van cookies. Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik ben akkoord