Naar hoofdinhoud

Werken en leren bij ‘De BioExpress’

‘'De BioExpress' zoekt enthousiaste talenten’

Wil jij graag in de horeca werken of werkervaring opdoen en nieuwe mensen ontmoeten? Stichting Philia heeft geregeld plaats voor talenten met een beperking.

Sinds 2014 zet Stichting Philia zich in voor het welzijn van mensen met een beperking. In verschillende projecten wordt er gewerkt aan het bestrijden van eenzaamheid en het werken aan persoonlijke ontwikkeling. Zoals in de keuken van Ontmoetingscentrum Nieuw-Vennep waar talenten met een beperking elke donderdag en vrijdag een heerlijke lunch bereiden en serveren aan de bezoekers.

Leren en werken bij ‘De BioExpress’

Oprichter Vincent van Munster zag dat een aantal van de mensen die koken en bedienen hier echt talent voor hebben, en laten zien dat ze graag verder willen groeien. Om hen een kans te geven meer werkervaring op te doen richtte hij cateringservice ‘De BioExpress’ op. Met een foodtrailer gaat ‘De BioExpress’ langs evenementen, markten, festivals, kantoorparken en woon- en tuincentra in de regio Haarlemmermeer. Vanuit deze ‘keuken op wielen’ worden (h)eerlijke en dagverse producten verkocht zoals soepen en wraps. Duurzaam, huisgemaakt en zoveel mogelijk biologisch.

Vacatures voor mensen met een beperking

‘De BioExpress’ is op zoek naar enthousiaste talenten (m/v) die het team komen versterken. Denk hierbij aan het opbouwen en afbouwen van ‘De BioExpress’, het uitserveren van gerechten en het helpen in de keuken. Ervaring in de horeca is een pre, maar geen vereiste.
Enkele voorwaarden zijn:

  • Je houdt van aanpakken en werkt zorgvuldig en schoon.
  • Je houdt je aan gemaakte afspraken.
  • Je vindt het leuk om met andere mensen samen te werken en met klanten een praatje te maken.
  • Je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar.
  • Je woont in de Haarlemmermeer.

Interesse?

Stuur je motivatie naar info@bioexpress.nl. Kijk op de website van Stichting Philia voor meer informatie over openstaande vacatures en contactgegevens. Je kunt ook aangeven dat je graag als vrijwilliger wilt koken of bedienen in het Ontmoetingscentrum in Nieuw-Vennep als je graag wat meer onder de mensen wilt komen.

Reacties

waarom doen mensen boven de 50 niet mee. Moet je eerst 17 jaar wachten tot je pensioen ? Ik ben zelf 57 jaar oud. En moet dus 10 jaar wachten op mijn pensioen. Je wordt zonder reden langs de kant gezet.

de groeten

Reactie toevoegen

Gerelateerde artikelen

Leerwerkloket helpt werkzoekenden zoals Nelleke van de Voort

September: Maand van Leren en Werken

Een opleiding volgen is nuttig. Als je werk zoekt, maar ook als je nog een baan hebt. Daarom staat september in het teken van leren en werken. Deze hele maand organiseert het Leerwerkloket activiteiten.

Opvallen tussen andere sollicitanten

Bij werkgevers opvallen met een eigen website

Kom je een leuke vacature tegen? Bedenk dan hoe je positief kunt opvallen tussen andere sollicitanten.

Tips voor solliciteren

Tips bij het solliciteren: ‘Benoem vooral wat je wel kan’

Werk zoeken met een chronische ziekte of handicap kan heel lastig zijn. 3 werknemers met een Wajong- of WAO-uitkering geven hun sollicitatietips.

Wajonger aan het werk, regelingen werkgever zoals proefplaatsing. UWV Perspectief

Wajonger aannemen: voordelen voor werkgevers

Wat zijn de voordelen voor werkgevers om jou als Wajonger aan te nemen? Alle regelingen voor jou op een rij.