Stéphanie is 26 jaar en chronisch ziek. Ze woont samen met haar man, zoontje van 2 jaar en hond Pluisje van 8 jaar. Vanaf deze week gaat ze vloggen voor UWV Perspectief. 

Stéphanie heeft het ACNES Syndroom. Bij dit nog vrij onbekende syndroom ontstaat er pijn door een beknelde zenuw in de buikwand. Daarbij heeft ze chronische alvleesklierontstekingen. Ondanks vele ziekenhuisopnames probeert Stéphanie tussendoor zoveel mogelijk te genieten van het leven. Door leuke dingen te doen met haar gezin, als dat lukt, en ze is gek op make-up. Ze omschrijft zichzelf als een optimistisch, maar ook realistisch persoon. 

In 2015 heeft Stéphanie Justliveblog.nl opgericht, omdat ze merkte dat er nog ontzettend veel taboes rondom chronische ziektes zijn. Haar blog bleek aan te slaan en inmiddels zorgt een heel team van ervaringsdeskundigen voor blogs en vlogs over van alles wat met health, mindset, lifestyle, beauty en travel te maken heeft. Sinds 2018 vlogt Stéphanie ook over haar leven.

  ​​​​​​​Meer weten over Stéphanie?

  Wil je weten wat Stéphanie nog meer te vertellen heeft? Haar volgende vlog voor UWV Perspectief staat dinsdag 17 juli online. 

  Kijk ook op Justliveblog.nl of op YouTube om Stéphanie alvast wat beter te leren kennen.  

  Lees meer over

  Vlog Chronisch ziek

  Reacties

  Door Ellen op dinsdag 3 juli 2018, 12:38

  Ben nieuwsschierig naar je vlogs.

  Door Florien op vrijdag 6 juli 2018, 16:53

  Wow ben erg nieuwsgierig naar je volgende vlogs! 😘

  Reactie toevoegen

  Laat hieronder je reactie achter. Het betekent een verplicht veld

  De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  Reactie beperkt tot 1000 tekens, nog 1000 over