UWV PLATFORM VOOR EN DOOR MENSEN MET EEN ARBEIDSONGESCHIKTHEIDSUITKERING
Sandra blogt over dankbaarheid
Sandra blogt over dankbaarheid
Mijn ziekte/beperking Blog

Dankbaar, voor de pijnlijkste lessen uit mijn leven

Dankbaar zijn voor de dingen die niet goed gaan en zeer doen? Wat vindt Sandra daarvan?

keer gelezen
2773

Sandra Koornneef (35, WIA) had jarenlang heftige rugklachten. Dankzij yoga gaat het nu veel beter met haar en is ze inmiddels zelf yogadocente. En kan ze dankbaar terugkijken. Echt!

Mooi als mensen dankbaar zijn voor alles wat goed gaat. Maar kun je soms ook dankbaar zijn voor de dingen die niet zo goed gaan? Van die lessen als je er middenin zit, je het niet ziet, maar als je het wel duidelijk ziet, dat je er dan echt wat mee kan doen? De mooiste les die ik heb gehad zijn mijn 3 hernia's. Dat zou je niet snel zeggen, maar ik ben er dankbaar voor. Anders zou ik nooit de zelfreflectie hebben gehad, nooit de kans om mijn eigen bedrijf te starten, nooit op yoga gegaan zijn en zou ik nooit zo veel mensen kunnen helpen als nu. 

De rugyoga is uitgegroeid tot iets wat echt helpt, waar bewijzen voor zijn, waar mensen echt van opknappen. Hoe had ik dat anders kunnen doen? Nou niet!

Bovenal ben ik dankbaar voor iedereen die me heeft geholpen op dit pad, voor de tranen, de lach, de wanhoop en het verdriet. De vreselijke zenuwpijnen die ik heb doorstaan. En alle hulp die ik heb gekregen als het niet goed ging, maar je al wel op weg bent op de weg die je moet gaan. Mijn lieve ouders en zussen, familie en mijn lieve vrienden en vriendinnen. Maar ook alle docenten op de opleiding, Marion in het bijzonder. Het zorgen voor mij, het huishouden, het praten, verdriet delen en de hulp om mij weer op de been te helpen. Vanuit een heleboel liefde! Dat waardeer ik enorm ... Nog steeds. Dankbaar voor alles wat jullie voor me hebben gedaan en dat is een hoop.

‘t Voelt super, alsof iets me gestuurd heeft in deze richting. Want ja, toeval bestaat toch niet? 

Waar ben jij dankbaar voor, welke les heeft jou in de juiste richting geduwd? Laat je verhaal achter en inspireer anderen en mij. :)

 

De vrouw op de foto is niet Sandra.

Gepubliceerd op: 17-05-2016

Je kunt niet reageren op dit artikel

Deze website maakt gebruik van cookies. Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik ben akkoord