UWV PLATFORM VOOR EN DOOR MENSEN MET EEN ARBEIDSONGESCHIKTHEIDSUITKERING

Contact met UWV

Wil je in contact komen met UWV? Kijk voor alle mogelijkheden op de pagina Klantenservice UWV.

Heb je een inhoudelijke vraag? Kijk eerst op uwv.nl of je daar het antwoord kunt vinden. 

Telefonisch

Je kunt bellen met UWV Telefoon via 088 - 898 92 94, tegen een lokaal tarief. De belkosten zijn afhankelijk van je telefoonaanbieder. Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur. Houd als je belt je 9-cijferige burgerservicenummer (BSN) bij de hand.

UWV Webcare

UWV Perspectief heeft een Wajong-forum waarop het webcareteam van UWV actief is. Heb je vragen over je Wajong-uitkering, dan kan het webcareteam daar antwoord op geven. Specifieke dossiergebonden vragen kunnen de medewerkers niet beantwoorden. Heb je vragen over bijvoorbeeld de hoogte van je betaling of de status van je aanvraag? Stel ze dan niet op het forum, maar neem contact op met UWV Telefoon, via 088 - 898 92 94. (Lokaal tarief, belkosten afhankelijk van je telefoonaanbieder.)

Mijn berichten

Je kunt veilig, snel en gemakkelijk een vraag stellen aan UWV via Mijn Berichten. Log in met je DigiD-code in op Mijn UWV. Links in het keuzemenu vind je de berichtenfunctie Mijn Berichten. Je kiest een situatie, vult zelf een onderwerp in, stelt je vraag en verstuurt het bericht. Je bericht komt direct binnen bij UWV Klantencontact. Lees meer over de mogelijkheden van Mijn Berichten.

Social media 

Je vindt UWV ook op FacebookTwitter of LinkedIn.

Doof of slechthorend

Speciaal voor doven en slechthorenden biedt UWV een chat aan. De chat is op werkdagen beschikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. Of stel je vraag via het digitale vragenformulier voor doven en slechthorenden. Je krijgt binnen 2 werkdagen een antwoord. 

UWV Cliëntenraad

De cliënten­raad is een afvaardiging van alle klanten van UWV. Zij evalueren de dienst­verlening en doen verbeter­voorstellen. Meer weten over de cliënten­raad of zelf actief worden? Kijk op clientenraad-uwv.nl.

Contact redactie

Voor vragen over de inhoud van de website of het magazine UWV Perspectief:

Redactie

UWV Concerncommunicatie
Postbus 58285
1040 HG Amsterdam
e-mail: uwvperspectief@uwv.nl

Adreswijziging magazine

Een adreswijziging geef je door aan het UWV-kantoor dat je uitkering verzorgt én aan de Basisregistratie Personen (BRP) in je gemeente. 

Contact Kunstcongres met perspectief

Alle informatie over het Kunstcongres met perspectief, het programma, achtergrondinformatie en eerdere winnaars vind je op perspectief.uwv.nl/kunstcongres. Je kunt hier ook terecht als de inschrijving voor de nieuwe edities mogelijk is. 

Mocht je toch nog vragen hebben, stuur dan een e-mail naar kunstcongres@uwv.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies. Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik ben akkoord