UWV PLATFORM VOOR EN DOOR MENSEN MET EEN ARBEIDSONGESCHIKTHEIDSUITKERING

Gedragsregels

We gaan respectvol met elkaar om op het Wajong-forum. Daarom heeft de redactie een paar gedragsregels opgesteld. We rekenen op ieders medewerking.

Het forum is bedoeld om ervaringen te delen met anderen. De moderators van UWV zijn op het Wajong-forum aanwezig tijdens kantooruren om de discussies te begeleiden. Voor informatie over wet- en regelgeving, rechten en plichten en de dienstverlening van UWV kun je terecht op uwv.nl.

Het taalgebruik op het forum is altijd netjes, dus zonder te beledigen, te kwetsen of te discrimineren. Beledigend en kwetsend zijn opmerkingen die (persoonlijke) aanvallen bevatten jegens anderen en/of gepaard gaan met grof taalgebruik, scheldwoorden of verwensingen. Deze reacties worden door de moderator verwijderd of aangepast met daarbij een uitleg aan de plaatser van de opmerking.

Discriminerende opmerkingen zijn opmerkingen die beledigend zijn voor een ander en die gaan over bijvoorbeeld afkomst, religie, huidskleur, seksuele voorkeur of culturele achtergrond. Discriminerende opmerkingen worden zonder vooraankondiging verwijderd. Bijdragen die oproepen tot geweld of die haat of een dreigement bevatten, worden zonder vooraankondiging verwijderd.

 • Deel op het forum geen persoonlijke medische gegevens.
 • Deel op het forum geen gedetailleerde informatie over je persoonlijke uitkeringssituatie. Deze vragen kun je stellen op Mijn UWV.
 • Wees je bewust dat berichten op het forum voor iedereen online zichtbaar zijn
 • De moderator kan berichten verwijderen die de regels overtreden.
 • Op het forum mogen geen commerciële uitingen of wervingen worden gedaan. Op werk.nl kunnen werkzoekenden en werkgevers elkaar vinden. Op werk.nl staan vacatures.

Werkgevers kunnen contact opnemen met het Werkgeversservicepunt in de eigen regio om informatie te ontvangen en acties te nemen in het kader van bemiddeling van Wajong-kandidaten.

Ben je bemiddelaar of werkgever en wil je jezelf bekendmaken op dit forum? Dit kan door een inhoudelijke bijdrage te leveren op het forum zonder dat deze commercieel getint is. Meng je dus in gesprekken en deel je inhoudelijke kennis.

 • Plaats een bericht altijd maar 1 keer op het forum.
 • Maak een duidelijke omschrijving aan als je een nieuwe discussie start.
 • Als je een gesprek op het forum wilt voeren, is het handig om een concrete vraag te stellen aan de andere leden.
 • Het is mogelijk om in je bijdrage linkjes te plaatsen naar websites, artikelen of blogs.
 • Als de moderator ziet dat een onderwerp onder het verkeerde thema is geplaatst, kan de moderator het verkeerd geplaatste bericht naar het juiste thema verplaatsen.

Berichten of reacties verwijderen:

 • Je kunt de door jou geplaatste reactie of bericht te allen tijde laten verwijderen.
 • Stuur hiervoor een bericht naar de moderators van het Wajong-forum: wajongforum@uwv.nl en vermeld hierbij duidelijk over welk thema en welke reactie het hier gaat.
 • De moderator verwijdert dan jouw reactie. Je ontvangt hiervoor geen bevestiging.

Het account kan te allen tijde en per direct opgezegd worden via de contactmogelijkheid op het forum. Het account wordt dan verwijderd en posts worden geanonimiseerd. Wil je jouw forumaccount uitschrijven? Stuur een e-mail naar wajongforum@uwv.nl en dan verwijderen we jouw gegevens uit het bestand.

Deze website maakt gebruik van cookies. Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik ben akkoord