UWV PLATFORM VOOR EN DOOR MENSEN MET EEN ARBEIDSONGESCHIKTHEIDSUITKERING

Geef je op

De redactie van UWV Perspectief is altijd op zoek naar nieuwe inspirerende verhalen. We zijn blij met alle aanmeldingen voor het magazine Perspectief en de website UWV Perspectief. Geef je ook op!

Huishoudboekje

Wil jij net als AlisaJoyce en Charlotte vertellen hoe jij elke maand rond komt? Geef je op via onderstaand formulier en vermeld erbij dat je je aanmeldt voor het huishoudboekje. 

Je verhaal delen

Wil je graag je verhaal delen met mensen die ook (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt zijn? Dan komen wij graag met jou in contact. Het mag gaan over: re-integratie, je zoektocht naar werk, vrijwilligerswerk, een eigen bedrijf, hulp bij werk, mantelzorg, eenzaamheid, maar ook het omgaan met tegenslag en verdriet of het leven met een uitkering. Er komt niets op de site of in het magazine waar je het niet mee eens bent. 

Andere verhalen

Ook als je een ander verhaal wilt delen, geef dan je gegevens door. Wij delen graag zowel positieve als negatieve verhalen. 

Alle andere verzoeken kunnen we helaas niet in behandeling nemen. Heb je een idee voor de site? Dan kun je deze insturen via 'Wat vind je van UWV Perspectief'.

Geef je op

Geef je op met onderstaand formulier om je verhaal te delen. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk om met je persoonlijke gegevens. 

Geef je op! Velden met een * zijn verplicht.
Geef aan welke uitkering je van UWV ontvangt
Vink vakje aan als situatie op jou van toepassing is

Deze website maakt gebruik van cookies. Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik ben akkoord