Geef je op

De redactie van UWV Perspectief is altijd op zoek naar nieuwe inspirerende verhalen. We zijn blij met alle aanmeldingen voor het magazine Perspectief en de website UWV Perspectief. Geef je ook op!

Vlogs en eenvoudige video's

We zoeken weer nieuwe vloggers, die met korte zelfgemaakte filmpjes regelmatig te zien zijn op de site. De vlogs gaan over alles wat met leven met een ziekte of handicap te maken heeft. De invulling is aan jou. De redactie denkt graag met je mee. Meer weten? Geef je op!

Ook zoeken we mensen die mee willen werken aan korte filmpjes voor op de site. Vind je het leuk om een paar dagen lang een dagboek bij te houden over je leven met een beperking? Wij ontvangen graag je filmpje en zorgen dat deze online komt. Je kunt gewoon filmen met een smartphone, dat hoeft niet met een professionele camera. 

Heb je geen ervaring met filmen? Dan kun je ook gebruikmaken van zelfgemaakte foto's. Evt. met teksten erbij. Een heleboel foto's samen laten ook een verhaal zien. Met een handige video/fotoapp kun je hier zelf een filmpje van maken. 

Een filmpje duurt maximaal 1,5 minuut, het gaat dus om korte shots of maximaal 80 foto's.

Je verhaal delen

Wil je graag je verhaal delen met mensen die ook (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt zijn? Dan komen wij graag met jou in contact. Het mag over van alles gaan: werken, hobby's, zinvolle dagbesteding, vrijwilligerswerk, mantelzorg, maar ook het omgaan met tegenslag en verdriet of het leven met een uitkering. Er komt niets op de site of in het magazine waar je het niet mee eens bent.

Andere verhalen

Ook als je een ander verhaal wilt delen, geef dan je gegevens door. Wij delen graag zowel positieve als negatieve verhalen. 

Alle andere verzoeken kunnen we helaas niet in behandeling nemen. Heb je een idee voor de site? Dan kun je deze insturen via 'Wat vind je van UWV Perspectief'.

Een blog schrijven?

Vind je het leuk om te schrijven? Elke maand is er plek voor blogs op deze site. Je kunt hiervoor het thema van de maand gebruiken of schrijven over iets wat jou bezighoudt. Geef je op via het formulier Ja, ik wil bloggen.

Thema's 2018:

  • juni: geld
  • juli: plannen
  • augustus: grenzen
  • september: motivatie
  • oktober: geduld
  • november: overleven
  • december: verwondering

Geef je op

Geef je op met onderstaand formulier om je verhaal te delen of om te vloggen. 

Geef je op! Velden met een * zijn verplicht.