UWV PLATFORM VOOR EN DOOR MENSEN MET EEN ARBEIDSONGESCHIKTHEIDSUITKERING

UWV Perspectief

Geef je op

De redactie van UWV Perspectief is altijd op zoek naar nieuwe inspirerende verhalen. We zijn blij met alle aanmeldingen voor het magazine Perspectief en de website UWV Perspectief. Geef je ook op!

Tatoeages met een bijzonder verhaal

In het nieuwe magazine Perspectief lees je het verhaal van 3 mensen die vertellen over hun tatoeages. Heb jij ook een tatoeage met een bijzondere betekenis, die te maken heeft met je ziekte of handicap? Geef je dan op! Misschien delen we jouw verhaal ook, maar dan online. 

Huishoudboekje

Wil jij net als Alisa en Joyce vertellen hoe jij elke maand rond komt? Geef je op via onderstaand formulier en vermeld erbij dat je je aanmeldt voor het huishoudboekje. 

Vloggers gezocht

Houd je video's maken? Wij zoeken nieuwe vloggers, die met korte zelfgemaakte filmpjes regelmatig te zien zijn op de site. De vlogs gaan over alles wat met leven met een ziekte of handicap te maken heeft. De invulling is aan jou. De redactie denkt graag met je mee. Meer weten? Geef je op!

Je verhaal delen

Wil je graag je verhaal delen met mensen die ook (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt zijn? Dan komen wij graag met jou in contact. Het mag over van alles gaan: werken, hobby's, zinvolle dagbesteding, vrijwilligerswerk, mantelzorg, maar ook het omgaan met tegenslag en verdriet of het leven met een uitkering. Er komt niets op de site of in het magazine waar je het niet mee eens bent. 

Andere verhalen

Ook als je een ander verhaal wilt delen, geef dan je gegevens door. Wij delen graag zowel positieve als negatieve verhalen. 

Alle andere verzoeken kunnen we helaas niet in behandeling nemen. Heb je een idee voor de site? Dan kun je deze insturen via 'Wat vind je van UWV Perspectief'.

Een blog schrijven?

Vind je het leuk om te schrijven? Elke maand is er plek voor blogs op deze site. Je kunt hiervoor het thema van de maand gebruiken of schrijven over iets wat jou bezighoudt. Geef je op via het formulier Ja, ik wil bloggen.

Thema's 2018:

  • november: overleven
  • december: verwondering

Binnenkort vind je hier ook de thema's voor 2019.

Geef je op

Geef je op met onderstaand formulier om je verhaal te delen of om te vloggen. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk om met je persoonlijke gegevens. 

Geef je op! Velden met een * zijn verplicht.

Deze website maakt gebruik van cookies. Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik ben akkoord