UWV PLATFORM VOOR EN DOOR MENSEN MET EEN ARBEIDSONGESCHIKTHEIDSUITKERING

Geef je op

De redactie van UWV Perspectief is altijd op zoek naar nieuwe inspirerende verhalen. We zijn blij met alle aanmeldingen voor het magazine Perspectief en de website UWV Perspectief. Geef je ook op!

Stel gezocht voor video samenwonen met een Wajong-uitkering

Wij willen graag een korte video opnemen met een stel dat dit jaar is gaan samenwonen. Een van de twee, maar mag ook allebei, heeft een Wajong-uitkering. 

Centraal in de video staat de vraag wat dit betekent voor je Wajong-uitkering. Is er iets veranderd in de hoogte van je uitkering? Heb je meer of minder toeslagen van de Belastingdienst, UWV of gemeente ontvangen? Was het duidelijk voor je wat de gevolgen waren voor je uitkering? Heb je contact gehad met UWV over het samenwonen? 

Met deze video willen we mensen ondersteunen die de stap naar samenwonen willen zetten. We filmen de video bij je thuis. Leuk als jij daaraan mee wilt werken. 

Geef je op via onderstaand formulier en vermeld erbij dat het voor de video over samenwonen gaat. 

Huishoudboekje

Wil jij net als Alisa en Joyce vertellen hoe jij elke maand rond komt? Geef je op via onderstaand formulier en vermeld erbij dat je je aanmeldt voor het huishoudboekje. 

Vloggers gezocht

Houd je video's maken? Wij zoeken nieuwe vloggers, die met korte zelfgemaakte filmpjes regelmatig te zien zijn op de site. De vlogs gaan over alles wat met leven met een ziekte of handicap te maken heeft. De invulling is aan jou. De redactie denkt graag met je mee. Meer weten? Geef je op!

Je verhaal delen

Wil je graag je verhaal delen met mensen die ook (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt zijn? Dan komen wij graag met jou in contact. Het mag over van alles gaan: werken, hobby's, zinvolle dagbesteding, vrijwilligerswerk, mantelzorg, maar ook het omgaan met tegenslag en verdriet of het leven met een uitkering. Er komt niets op de site of in het magazine waar je het niet mee eens bent. 

Andere verhalen

Ook als je een ander verhaal wilt delen, geef dan je gegevens door. Wij delen graag zowel positieve als negatieve verhalen. 

Alle andere verzoeken kunnen we helaas niet in behandeling nemen. Heb je een idee voor de site? Dan kun je deze insturen via 'Wat vind je van UWV Perspectief'.

Een blog schrijven?

Vind je het leuk om te schrijven? Elke maand is er plek voor blogs op deze site. Je kunt hiervoor het thema van de maand gebruiken of schrijven over iets wat jou bezighoudt. Geef je op via het formulier Ja, ik wil bloggen.

Thema's 2019:

 • januari: eenzaam
 • februari: waardering
 • maart: moed
 • april: kansen
 • mei: relaties
 • juni: onzekerheid
 • juli: muziek
 • augustus: hulp
 • september: schuldgevoel
 • oktober: geluk
 • november: ambitie
 • december: verandering

Geef je op

Geef je op met onderstaand formulier om je verhaal te delen of om te vloggen. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk om met je persoonlijke gegevens. 

Geef je op! Velden met een * zijn verplicht.

Deze website maakt gebruik van cookies. Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik ben akkoord