UWV PLATFORM VOOR EN DOOR MENSEN MET EEN ARBEIDSONGESCHIKTHEIDSUITKERING
WvD
Algemeen

Wat is het Kunst met perspectief?

Het Kunst met perspectief is dé plek voor creatieven met een arbeidsbeperking die beeldende kunst maken. Bekijk de terugblikken van de Kunstcongressen van 2018/2019 om de sfeer te proeven en het talent te zien.

keer gelezen
2093

Voor wie?

Het Kunst met perspectief is dé plek voor creatieven met een arbeidsbeperking die beeldende kunst maken. Dus voor belangstellenden met een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering en de mensen die vallen onder de (gemeentelijke) doelgroep van de banenafspraak.  

Kunst met perspectief 2020

Momenteel is de organisatie nog in beraad over de vervolgeditie en activiteiten van het Kunst met perspectief. Daarbij moeten wij de Corona-maatregelen in acht nemen. Zodra er nieuws is, dan volgt informatie op deze site en publiceren wij een bericht in de maandelijkse nieuwsbrief van UWV Perspectief. Je kunt je abonneren op deze nieuwsbrief via deze link.
Ervaringsverhalen van kunstenaars blijven wij delen via artikelen op deze website.

Kunstcongres 2018/2019

De 8e editie van het Kunstcongres vond plaats op verschillende locaties en data in het najaar 2018 en voorjaar 2019. De dagen stonden in het teken van netwerken, talentontwikkeling en exposeren. De winnaars nemen deel aan rondreizende exposities in de regio's. Bekijk het expositie-overzicht voor een expositie bij jou in de buurt.

Facebookpagina? Evenementen van de nieuwe editie in 2020 plaatsen we wederom op de  Facebookpagina van Kunstcongres met perspectief. Je kunt daar ook makkelijk vrienden uitnodigen om mee te gaan.

Contact

Alle informatie over tips, de eerdere edities, de rondreizende exposities en de winnaars vind je op deze website. Vanaf het voorjaar 2020 plaatsen we een update over de nieuwe editie.
Mocht je toch nog vragen hebben, stuur dan een e-mail naar kunstcongres@uwv.nl. Dit e-mailadres is alleen bestemd voor Kunst met perspectief gerelateerde vragen. Heb je vragen over je uitkering, raadpleeg dan uwv.nl of neem contact op via Mijn UWV of de Werkmap.

Gepubliceerd op: 20-01-2018

Lees meer over

Kunstcongres

Deze website maakt gebruik van cookies. Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik ben akkoord