UWV PLATFORM VOOR EN DOOR MENSEN MET EEN ARBEIDSONGESCHIKTHEIDSUITKERING
Kunstcongres met perspectief midden informatiemarkt
Kunstcongres met perspectief midden, informatiemarkt
Kunstcongres Midden

Kunstcongres Midden: informatiemarkt

Op de informatiemarkt kun je informatie en inspiratie vinden bij diverse professionele kunstkenners. Doe er je voordeel mee!

keer gelezen
1549

Op de informatiemarkt kun je informatie en inspiratie vinden bij diverse professionele kunstkenners: kunstenaarsplatform, kunstuitlener, galeriehouder, gemeente, kunsteducatie, ondernemersplatform en UWV.

Hoe zet je jezelf en je kunstwerk beter op de kaart? Stel gerust je vragen bij de stand van bijvoorbeeld de Kamer van Koophandel en UWV. Wat zijn de mogelijkheden als zelfstandige en hoe start je je eigen onderneming en wat komt daar allemaal bij kijken? 

Heb je een portfolio of misschien ook je eigen visitekaartje? Neem deze dan mee. Het is een handig hulpmiddel om tijdens de kennismakingsgesprekken te laten zien en eventueel achter te laten bij een organisatie. Tijdens de expositie kun je je portfolio ook bij je kunstwerk ter inzage leggen. 

Wie zijn er allemaal?

Onder andere:

Beeldend Gesproken
Beeldend Gesproken is anders dan andere kunstuitlenen. We hebben uitsluitend kunst van professionele kunstenaars mét een psychiatrische achtergrond. Zie ons als Theo, de zaakwaarnemer van Vincent van Gogh.
Beeldend Gesproken is een sociale onderneming: we verbinden idealisme met zakelijkheid. Ons doel is een inclusieve samenleving, ook voor mensen met een psychiatrische achtergrond.

SAKB Ateliers

SAKB Ateliers wil graag het leven van mensen uit de regio Amstelveen met beeldende kunst verrijken. Door een ontmoetingscentrum te zijn waar professionele docenten lesgeven, amateurs en professionals beeldend bezig zijn en door dit met anderen te delen

 

Special Arts  

Special Arts stimuleert dat alle mensen met een handicap aan kunst kunnen doen en hun pure talenten daarvoor ontwikkelen. De stichting doet dat door het kenniscentrum, door exposities, wedstrijden en festivals en door een landelijke kunstuitleen en galerie. 

UWV

De medewerkers van de afdeling Uitkeren beantwoorden graag je vragen of verwijzen je eventueel door naar de juiste afdeling. Hoeveel kun je bijverdienen naast je uitkering? Wat zijn de mogelijkheden en hoe zit het met de regelgeving?

De komende periode volgen meerdere organisaties.

Gepubliceerd op: 20-10-2017

Lees meer over

Kunstcongres Midden

Deze website maakt gebruik van cookies. Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik ben akkoord