Naar hoofdinhoud

Stem op jouw favoriete Nederlander met een beperking

Het DELA goededoelenfonds organiseert ook dit jaar de verkiezing van de Gouden Venus van Milo. Met deze verkiezing worden mensen met een beperking in het zonnetje gezet. Stem op jouw favoriete Nederlander met een beperking!

De Gouden Venus van Milo is bedoeld voor de meest inspirerende Nederlander met een beperking die iets goeds doet voor de samenleving. Vorig jaar won Roos Prommenschenckel bij de eerste editie de hoofdprijs. Met haar Foundation zet zij zich in voor een betere toegankelijkheid van het openbaar vervoer.

Op wie kun je stemmen?

Je kunt kiezen uit 100 bekende of minder bekende Nederlanders met een beperking. Deze mensen vormen samen De Onbeperkte 100 van 2017. Zij zijn de afgelopen maanden al genomineerd. 

Stem op jouw favoriete kandidaat

Uit de lijst met De Onbeperkte 100 kun je tot en met 15 september je favoriete kandidaat kiezen, jouw ‘Gouden Venus van Milo’. De nummer 1 ontvangt op 30 september in Eindhoven de Gouden Venus van Milo 2017. En wint hiermee een prijs van € 10.000 voor zijn of haar goede doel. Voor de tweede en derde prijs, de Zilveren en Bronzen Venus van Milo, zijn prijzen van € 5.000 en € 2.500 beschikbaar.

Op de website Gouden Venus van Milo vind je 100 genomineerden. Stem daar op jouw favoriete Nederlander met een beperking.

Reacties

Reactie toevoegen