UWV PLATFORM VOOR EN DOOR MENSEN MET EEN ARBEIDSONGESCHIKTHEIDSUITKERING
Jonge mensen leren over hun positie op de arbeidsmarkt bij de REALISTEN Academie
Werken Oproep

Gezocht: jonge ambitieuze realisten met een beperking

Ben jij jong, heb je een beperking en wil je jouw positie op de arbeidsmarkt versterken en anderen helpen? Doe mee aan de REALISTEN Academie.

keer gelezen
1019

Ben jij een jongere met een beperking en wil je klaargestoomd worden voor een toekomst op de arbeidsmarkt? De REALISTEN Academie helpt je daarbij. Meld je nu aan.

‘Ontdek je kwaliteiten, vier je sterke punten en vergroot je kunnen’

Jongeren met een arbeidsbeperking verdienen net als iedereen een plek op de arbeidsmarkt. Maar dat is niet altijd even makkelijk en vanzelfsprekend. Op 18 december 2019 start de REALISTEN Academie, dé kans om verder te groeien en met 25 jongeren samen te werken aan een arbeidsmarkt voor iedereen. Op de REALISTEN Academie doe je veel kennis en ervaring op. Je volgt trainingen, je krijgt coaching en je leert in online- en offline meet-ups alles over thema’s die jou aangaan! En jij bouwt zelf mee aan deze meet-ups, die onderdeel zijn van onze REALISTEN Community die er is voor iedere jongere in Nederland met een beperking.

Voorbeeldfunctie

Leer waar jij invloed op hebt, ontdek je kwaliteiten, vier je sterke punten en vergroot je kunnen. Zo werk je aan een sterkere positie op de arbeidsmarkt en vergroot je je netwerk. De vaardigheden die je leert, pas je direct toe door jouw verhaal te presenteren aan professionals, studenten en andere jongeren. Daarmee kweek je begrip voor de positie van jongeren met een beperking en werk je samen aan een betere arbeidsmarkt met kansen voor iedereen.

Ik ben realistisch

Aanmelden

De REALISTEN Academie start op 18 december 2019. Er zijn 25 plaatsen beschikbaar. 

Voorwaarden

  • je bent tussen de 18 en 35 jaar oud;
  • je bent gedurende 8 maanden 5 uur per maand beschikbaar.

Je ontvangt een reiskostenvergoeding en een vrijwilligersvergoeding. 

Meld je nu aan via: realistenacademie@cnvjongeren.nl. Meer informatie? Bel 030-7511850 of kijk op realistenacademie.nl.

Over CNV Jongeren

REALISTEN Academie is een initiatief van CNV Jongeren. CNV Jongeren komt op voor de jonge werknemers in Nederland, waaronder bijbaners, stagiairs, starters en Wajongers. Met de REALISTEN Academie wil de vakbond jongeren de kans geven om zichzelf te ontwikkelen, een sterk netwerk te creëren en hun doelgroep te vertegenwoordigen. Het project wordt mede mogelijk gemaakt door FNO en VSB Fonds.
Kijk voor meer info op:

REALISTEN Community

Bekijk ook eens de besloten Facebook groep ‘Realisten Community’. Hier ontmoet je andere studenten, werkzoekenden en young professionals met een beperking en deel je al je tips, ervaring en vragen om je carrière te boosten.

Update artikel: 20 november 2019

Gepubliceerd op: 21-11-2019

Reacties

Reactie toevoegen

Laat hieronder je reactie achter. Het betekent een verplicht veld

Reactie beperkt tot 1000 tekens, nog 1000 over

Deze website maakt gebruik van cookies. Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik ben akkoord