UWV PLATFORM VOOR EN DOOR MENSEN MET EEN ARBEIDSONGESCHIKTHEIDSUITKERING
autismedating.nl
autismedating.nl
Hulp geven en krijgen Tips

Autismedating.nl

Autisme Dating is een nieuwe datingsite en -app speciaal voor mensen met autisme.

keer gelezen
3979

Autisme en daten kan een lastige combinatie zijn. Daarom is er nu het nieuwe (internationale) datingplatform Autism Date, waar mensen met autisme anderen met autisme kunnen ontmoeten.

Voor autistische mensen is het soms lastig om nieuwe contacten op te doen. Bovendien begrijpen mensen met en mensen zonder autisme elkaar soms minder goed. Dit maakt het moeilijk een relatie te beginnen. AutismeDating.nl (of in het Engels AutismDate) biedt een oplossing. Wie zich inschrijft, vindt op de site mensen die de wereld op een soortgelijke manier ervaren.

Handige functies

De vormgeving en functies zijn bedacht om het inschrijven en contact zoeken laagdrempelig te maken. De website is opgezet zoals Facebook: je maakt een profiel aan en kunt berichten, foto’s of video’s posten op een tijdlijn. Posts van anderen kun je ‘liken’ door het hartje eronder aan te klikken. Je kunt selecteren op geslacht, woonplaats en leeftijd. Ook kun je aangeven alleen op zoek te zijn naar een vriend of een chatmaatje. Wie het lastig vindt iemand direct een bericht te sturen, kan een virtueel knipoogje geven of samen een online game spelen. Ook is er de virtuele ontmoetingsplaats 3DCity, een manier om interactie te hebben als je elkaar nog niet in het echt durft te ontmoeten.

De website ging live op Valentijnsdag 2017 en kun je in het Nederlands of Engels instellen. De bijbehorende Android-app is beschikbaar in Google Play en de app voor iPhone of iPad vind je in iTunes.

Gepubliceerd op: 21-02-2016

Lees meer over

Autisme Tips Relatie

Reacties

Door Ella op maandag 20 augustus 2018, 21:14

Ik zoek een leuk lieve aardig vriend. Waar ik gelukkig mee bent ik heb autisme PPD NOS. En ik houw heel vul van dieren. En. Ik houw ook van Indië’s eten. Ik houw ook van knuffelen.

Door Ella op maandag 20 augustus 2018, 21:18

Hallo ik ben Ella. Ik ben 19 jaar ik woon in provincie Groningen. Onstwedde. Ik wort in september 20 dus lijk mijn keer leuk om met iemand te deten ik houw heel vul van katten en konijnen. Ik heb een autisme PPD NOS. En arspersje soms. Kan ik tegen grapjes. Maar niet altijd. Ik kan zelf. Soms. Ook heel vul grapjes makken. Met mensen. Ik ben lieve. Voor mensen. Met een berperking. Ik ben grappig. Lieve. Stoer. En mooie.

Door James op donderdag 6 september 2018, 18:16

Heey. Je. Woont. Wel ver. Maar. Ik heet James heb ook pddanos. Denk. Ik. Volgens mij ook Classic. Authisme maar mensen geef overal naam dus weet. Niet. Ben mens. Ik hou. heel veel van dieren vrouwen chatten lijk me. Leuk. Ik ben. Erg gevoelig type en ik zeg wat ik denk maar ben wel eerlijk oprecht.

Door Vardar op maandag 24 september 2018, 19:23

Net ingeschreven op deze website alleen nog niet echt veel mensen tegen gekomen die binnen de zoekcriteria vallen (vrouw tussen 26-37) ook is het jammer dat er na 3 dagen bijna overal betaalt voor moet worden, de 3dCity en de games. Ach mocht ik teveel zeuren er zullen vast wel positieve verhalen zijn. Nou aju.

Door Marciano Moenen op vrijdag 26 oktober 2018, 15:49

Mijn naam is Marciano Moenen ben 27 jaar en woon in Leiden mijn hobby's zijn wandelen, fietsen, zwemmen, muziek, computeren, administratie en reizen met de trein door Nederland klinkt dit aantrekkelijk voor je neem dan contact op met onderstaand adres m.moenen91@gmail.com ik hoop snel wat van je te horen.

Groetjes Marciano Moenen.

Door JH op dinsdag 30 oktober 2018, 21:27

Ik zoek een lieve, eerlijke, betrouwbare vriendin met halflang haar of net tot de schouders die vol humor zit, en van Nederlandse muziek, oudere country muziek, bioscoopje pakken, terrasje zitten, knuffelen en zoenen, kleine hondjes houdt.

Liefts in Meppel of in de kop van Overijssel wonend, voor een vaste relatie waarin er naar elkaar geluisterd wordt, gepraat wordt, leuke dingen samen worden gedaan , maar ook elkaar vrijlaten.
Ik zoek een meid van 28 tot en met 38 jaar

Ik ben 37 jaar, heb autisme en heb duidelijkheid nodig.

Laat wat van je horen meiden

Door DierenLiefhebber op donderdag 15 november 2018, 23:24

Hoi dames, gegroet!

Ik ben met name op zoek naar een lieve, intelligente, gevoelige en spontane jonge meid tussen de 18 en 35 jaar. :) Ik ben zelf ontzettend open-minded, niet autistisch doch begaafd, goudeerlijk, trouw, zelfstandig en grappig. Ook houd ik - naast humor, van intensieve gesprekken voeren.

Ik ben dol op dieren, de natuur, kunst, geschiedenis, gamen zo nu en dan, reizen en nog wel meer interesses die ik later met jou zou willen delen.

Enfin, voel je vrij en wees vooral niet verlegen, want ook ik ben ietwat verlegen haha. ;)

Liefs en groetjes!
Dieren liefhebber.

P.S: Ik 'zoek' het liefst een vrouw met Aspergersyndroom aangezien ik meer gemeen heb met mensen op dat vlak.

Door Glenn op woensdag 15 mei 2019, 20:48

Ik ben glenn ook een jongen met autisme ik zou ook graag eens een leuke relatie willen maar heb moeite met het 1 ste contact te maken en weet nooit hoe of waar over ik moet praten ik klap steeds dicht als ik iemand ontmoet ik zou heel graag eens hulp krijgen om eens een leuke lief Meid te vinden

Reactie toevoegen

Laat hieronder je reactie achter. Het betekent een verplicht veld

Reactie beperkt tot 1000 tekens, nog 1000 over

Deze website maakt gebruik van cookies. Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik ben akkoord