UWV PLATFORM VOOR EN DOOR MENSEN MET EEN ARBEIDSONGESCHIKTHEIDSUITKERING
online dienstverlening psychische klachten
online dienstverlening psychische klachten
Mijn ziekte/beperking Test

Hulp op internet bij psychische klachten

De zelfhulpmodules van Stichting mirro op internet kunnen je helpen bij uiteenlopende psychische problemen.

keer gelezen
1657

De zelfhulpwebsites van Stichting mirro kunnen je helpen als je tegen uiteenlopende psychische problemen aanloopt. Bijvoorbeeld bij rouwverwerking, een gameverslaving of als de zorg voor een familielid te zwaar wordt.

Zelfhulp bij psychische problemen

Mantelzorg

Als mantelzorger heb je een verhoogd risico om overbelast te raken. Dit kun je voorkomen door het vinden van het juiste evenwicht tussen zorg en je eigen leven. De gratis zelfhulpmodule Gezond Zorgen van Stichting mirro helpt je hierbij met tips en ondersteuning. 

Hulp bij rouwverwerking

Mensen reageren heel verschillend op het verlies van een dierbare. De een stort zich op zijn werk, terwijl de ander totaal geen energie meer heeft. Sommige mensen kunnen niet huilen, terwijl anderen telkens in tranen uitbarsten. Als je op zoek bent naar wat houvast kun je met de internetoefeningen van mirro voor rouwverwerking aan je verdriet werken.

Gamen: houd het leuk

Een computerspelletje spelen is leuk. Maar als je 8 uur per dag gamet en het je sociale leven in de weg staat, kan dat een probleem worden. Met de zelfhulpmodule van Stichting mirro leer je onverantwoord gamegedrag te herkennen en zelfstandig aan te pakken.

Je volgt de trainingen zelfstandig op internet op het moment dat het je het beste uitkomt. Gratis en anoniem.

Hoe werkt het?

Iedere module bestaat uit een gratis zelftest en algemene informatie over het thema. Wil je aan de slag met oefeningen, extra uitleg en ervaringsverhalen? Voor € 7,- maak je één jaar gebruik van alle beschikbare modules, anoniem.

Nog veel meer zelfhulpmodules

Stichting Mirro biedt 20 verschillende modules waarmee je zelfstandig aan de slag kunt. Denk aan hulp bij chronische aandoeningen, depressies, relatieproblemen, werkstress/burnout, slaapproblemen en geldzorgen. Kijk voor het totale aanbod op de website van Stichting mirro

Gepubliceerd op: 02-09-2015

Je kunt niet reageren op dit artikel

Deze website maakt gebruik van cookies. Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik ben akkoord