UWV PLATFORM VOOR EN DOOR MENSEN MET EEN ARBEIDSONGESCHIKTHEIDSUITKERING
Sluiting Wajong-Forum
Dienstverlening UWV Nieuwsbericht

Opvolger Perspectief en sluiting Wajong-Forum

Vanwege mogelijke veiligheidsrisico’s is besloten het forum eerder dan gepland offline te halen.

keer gelezen
404

UWV is volop bezig met de ontwikkeling van een nieuw platform ter vervanging van Perspectief – de verwachting is dat de site voor de zomer wordt gepresenteerd. Op het nieuwe platform is straks geen plek ingeruimd voor het Wajong-Forum. Vanwege mogelijke veiligheidsrisico’s is besloten het forum eerder dan gepland offline te halen. Hieronder lees je er meer over.

Nieuw platform

Het nieuwe platform wordt eigentijdser, meer gericht op mobiel en biedt veel meer mogelijkheden om samen met de doelgroep – mensen met een arbeidsbeperking – waardevolle verhalen te maken. Op deze site maken we niet langer gebruik van het Wajong-Forum. Helaas bleek recent dat de beveiliging van het Wajong-Forum niet langer voldoet aan de hoge digitale veiligheidseisen van UWV. Daarom halen we het Wajong-Forum woensdag 31 maart om 12.00 uur offline. Belangrijke constatering: we doen dit uit voorzorg, er hebben zich geen veiligheidsrisico’s voorgedaan.

Forumalternatieven

We verwachten dat we een groot deel van de contact- en informatiebehoefte die het forum vervulde op een andere manier kunnen opvangen. Natuurlijk via de nieuwe site en de nieuwsbrief, maar ook via onze social kanalen, klantpanels en via de reguliere kanalen zoals het Klantcontactcentrum en de Werkmap. Vanzelfsprekend kun jij je ook aanmelden bij de diverse Wajong-groepen op onder meer Facebook – deze groepen zijn niet verbonden aan UWV.

Gegevens offline

Alle gepubliceerde online content en persoonsgegevens op het Wajong-Forum worden op 31 maart offline gehaald. UWV wist binnen 4 weken na 31 maart alle gearchiveerde forumgegevens.

Meer weten

We danken nadrukkelijk alle deelnemers aan het forum voor hun bijdragen. Zij hebben gezorgd voor een levendig en waardevol platform. We vinden het dan ook jammer dat we vanwege beveiligingsrisico’s het forum zo abrupt moeten sluiten. Heb je vragen over dit bericht, dan kun je via de reguliere kanalen contact zoeken met UWV.

 

Met vriendelijke groet,

Moderators UWV Wajong-forum

Gepubliceerd op: 29-03-2021

Lees meer over

UWV Mensen ontmoeten

Reacties

Reactie toevoegen

Laat hieronder je reactie achter. Het betekent een verplicht veld

Reactie beperkt tot 1000 tekens, nog 1000 over

Deze website maakt gebruik van cookies. Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik ben akkoord