UWV PLATFORM VOOR EN DOOR MENSEN MET EEN ARBEIDSONGESCHIKTHEIDSUITKERING
Word Realist!
Werken Oproep

Gezocht: ambitieuze jongeren met een beperking

Je bent jong. Je hebt een arbeidsbeperking. Maar… je bent wél heel ambitieus. Dan is de Realisten Academie iets voor jou!

keer gelezen
1246

Als je jong bent, met een afstand tot de arbeidsmarkt, betekent het niet automatisch dat je niet meer kunt werken. Dus: ben je ambitieus? Wil je graag werken? Meld je dan aan bij De Realisten Academie 2.0.

Jongeren met een arbeidsbeperking verdienen net als iedereen een plek op de arbeidsmarkt. Jij dus ook. Maar dat is niet altijd even makkelijk en vanzelfsprekend. Maar daar kun je iets aan doen. Op 26 oktober 2020 start de Realisten Academie 2.0, dé kans om verder te groeien. En de kans om met 100 andere jongeren samen te werken aan een arbeidsmarkt waar plek is voor iedereen.

Wat is de Realisten Academie?

Op de Realisten Academie 2.0 doe je veel kennis en ervaring op. Je volgt trainingen, je krijgt coaching en je leert veel. En jij bouwt zelf mee aan de Realisten Community die er is voor iedere jongere in Nederland met een beperking.

Kansen voor iedereen

Je leert veel op de Realisten Academie. En kan daardoor weer een extra stap maken en een sterkere positie op de arbeidsmarkt veroveren. Zo leer je je kwaliteiten ontdekken, zie je wat je sterke punten zijn en word je nog beter in wat je al kan. Ook vergroot je je netwerk. En daar heb je de rest van leven voordeel van. De vaardigheden die je leert, pas je direct toe door jouw verhaal te presenteren aan professionals, studenten en andere jongeren. Daarmee kweek je begrip voor de positie van jongeren met een beperking en werk je samen aan een betere arbeidsmarkt met kansen voor iedereen.

Aanmelden?

De Realisten Academie 2.0 start op 26 oktober 2020. Er zijn 100 plaatsen beschikbaar.

Je kunt meedoen als je:

  • Tussen de 14 en 27 jaar bent;
  • 7 maanden lang 6 uur per maand beschikbaar bent;

Als je meedoet krijg je een reiskosten reiskostenvergoeding en een vrijwilligersvergoeding.

Meld je nu aan via: www.realistenacademie2-0.nl  

Meer weten?

Bel dan 030-7511850 of mail naar info@realistenacademie2-0.nl. Je kunt bijvoorbeeld ook de besloten Facebookgroep Realisten Community checken. Hier ontmoet je andere studenten, werkzoekenden en young professionals met een beperking.

Reacties

Reactie toevoegen

Laat hieronder je reactie achter. Het betekent een verplicht veld

Reactie beperkt tot 1000 tekens, nog 1000 over

Deze website maakt gebruik van cookies. Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik ben akkoord