UWV PLATFORM VOOR EN DOOR MENSEN MET EEN ARBEIDSONGESCHIKTHEIDSUITKERING
autisme-website-hulp-werk
website-autisme-hulp-voorzieningen-werk
Mijn ziekte/beperking Achtergrond

Website watvind­ik.nl biedt overzicht voor mensen met autisme

De website watvindik.nl/autisme is ontwikkeld voor en door mensen met autisme. De site biedt een overzicht van producten en diensten rondom autisme.

keer gelezen
4633

Heb je een vorm van autisme en ben je op zoek naar ondersteuning? Op de website watvindik.nl/autisme vind je een groot aanbod van producten en diensten rondom autisme. Van zelfhulpboeken tot bijeenkomsten in speciale autismecafés.

De website watvindik.nl is ontwikkeld voor en door mensen met autisme. Op de website vind je een overzicht van verschillende zorgaanbieders, zelfhulpboeken, apps en andere vormen van ondersteuning. Wi je weten wat er bij jou in de buurt aangeboden wordt? Dan kun je de diensten per regio filteren. Gijs Horvers vertelt waarom deze site is gelanceerd. Hij is lid van de werkgroep 'Vanuit autisme bekeken', de initiatiefnemers van de website. ‘Het zorglandschap is groot en soms ondoorgrondelijk. Juist daarom is er behoefte aan een goed en zo compleet mogelijk overzicht van ondersteuning dicht bij huis.’

Gebruikerservaring

Op watvindik.nl/autisme kun je zien wat de ervaring is van andere mensen met de verschillende producten of diensten. De gebruikers kunnen de producten beoordelen met 0 tot 5 sterren. ‘Het is de eerste keer dat zorgaanbod voor mensen met autisme zo uitgebreid samenkomt op een platform dat volledig onafhankelijk opereert’, vertelt Aline Saers, ook lid van de werkgroep Vanuit autisme bekeken. ‘Watvindik.nl geeft een waardevol overzicht. Wij hopen dat het mensen met autisme en hun omgeving een stap verder helpt naar een volwaardig leven en naar ontwikkeling binnen hun eigen grenzen en mogelijkheden.’

Ook voor hersenletsel

Je vindt op de website watvindik.nl ook informatie voor mensen met hersenletsel. Alles wat je kan helpen om op jouw manier te leven met hersenletsel. Van app tot advies, van boek tot behandeling, van welzijn tot wonen, van zorg tot zingeving. Kijk op watvindik.nl/hersenletsel.

Gepubliceerd op: 09-04-2018

Reacties

Reactie toevoegen

Laat hieronder je reactie achter. Het betekent een verplicht veld

Reactie beperkt tot 1000 tekens, nog 1000 over

Deze website maakt gebruik van cookies. Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik ben akkoord