UWV PLATFORM VOOR EN DOOR MENSEN MET EEN ARBEIDSONGESCHIKTHEIDSUITKERING
vooroordeel: chronisch zieke mensen kijken de hele dag netflix
Stephanie vertelt in haar vlog over vooroordelen over chronisch zieke mensen
Mijn ziekte/beperking Vlog

Ziek & Stéphanie: vlog over vooroordelen

Stéphanie heeft regelmatig te maken met vooroordelen. Omdat ze dol is op make-up en ze er graag verzorgd uitziet, zie je niet aan haar dat ze ziek is. 

keer gelezen
1395

Stéphanie is 26 jaar en chronisch ziek. In haar 3e vlog vertelt ze over vooroordelen die zij en andere mensen met een chronische ziekte vaak te horen krijgen. Wat zoal?  

‘Je ligt heel de dag in je bed te Netflixen’

Stéphanie heeft het ACNES Syndroom. Bij dit nog vrij onbekende syndroom ontstaat er pijn door een beknelde zenuw in de buikwand. Daarbij heeft ze chronische alvleesklierontstekingen. Ondanks vele ziekenhuisopnames probeert Stéphanie tussendoor zoveel mogelijk te genieten van het leven. Door leuke dingen te doen met haar gezin, als dat lukt, en ze is gek op make-up. Ze omschrijft zichzelf als een optimistisch, maar ook realistisch persoon. 

In 2015 heeft Stéphanie Justliveblog.nl opgericht, omdat ze merkte dat er nog ontzettend veel taboes rondom chronische ziektes zijn. Haar blog bleek aan te slaan en inmiddels zorgt een heel team van ervaringsdeskundigen voor blogs en vlogs over van alles wat met gezondheid, mindset, levensstijl, schoonheid en reizen te maken heeft. Sinds 2018 vlogt Stéphanie ook over haar leven.

Meer weten over Stéphanie?

Wil je weten wat Stéphanie nog meer te vertellen heeft? Kijk ook op Justliveblog.nl of op YouTube om Stéphanie alvast wat beter te leren kennen.  

Bekijk ook Stéphanies andere vlogs:

  1. Ziek & Stéphanie: nieuwe vlogger
  2. Ziek & Stéphanie: hoe is het voor mijn partner?
Gepubliceerd op: 31-07-2018

Reacties

Reactie toevoegen

Laat hieronder je reactie achter. Het betekent een verplicht veld

Reactie beperkt tot 1000 tekens, nog 1000 over

Deze website maakt gebruik van cookies. Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik ben akkoord