UWV PLATFORM VOOR EN DOOR MENSEN MET EEN ARBEIDSONGESCHIKTHEIDSUITKERING
bureaublad met verschillende kantoorattributen
Werken Tips

Sta sterker op de arbeidsmarkt met de EigenWerkWijzer

Met de EigenWerkWijzer bepaal je je mogelijkheden én je grenzen op de arbeidsmarkt.

keer gelezen
1863

Als je een ziekte of handicap hebt, kan het lastig zijn om werk te vinden en behouden. Met de EigenWerkWijzer vergroot je je zelfvertrouwen én je kans op een baan.

'De EigenWerkWijzer helpt je om meer te leren over je mogelijkheden, grenzen, passend werk, een passende werkplek en communicatie'

EigenWerkWijzer

Wil je je kracht en talenten helemaal inzetten zonder daarbij je eigen grenzen te vergeten? De EigenWerkWijzer helpt je om meer te leren over je mogelijkheden, grenzen, passend werk, een passende werkplek en communicatie. De webtool kan ook een nuttig instrument zijn voor werkgevers, P&O-medewerkers en jobcoaches bij een werkbegeleidings- of re-integratietraject. 

Interactief programma

De kosten van de webtool zijn € 59,30. Hiervoor krijg je een interactief programma met voorbeelden en tips om de vragen goed te kunnen beantwoorden. Het programma bestaat uit 3 onderdelen: zelfscan, passend werk en communicatie.

Het doorlopen van het hele programma duurt 6 tot 24 uur, maar tussendoor kun je net zo vaak pauze nemen als je zelf wilt. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat de EigenWerkWijzer bijdraagt aan een toename van zelfinzicht, zelfsturing, handelingsmogelijkheden en vertrouwen in eigen kunnen.

Lees meer over de EigenWerkWijzer

‘De EigenWerkWijzer is tof! Echt een super uitvinding.’

[deelneemster gebruikerstest oktober 2013]

Blik op Werk

Veel bedrijven bieden hulp aan bij het vinden en behouden van (gezond) werk. Blik op Werk is een onafhankelijke instelling die de kwaliteit van deze bedrijven controleert. Kijk voor meer informatie op www.blikopwerk.nl.

Gepubliceerd op: 30-03-2015

Je kunt niet reageren op dit artikel

Deze website maakt gebruik van cookies. Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik ben akkoord