UWV PLATFORM VOOR EN DOOR MENSEN MET EEN ARBEIDSONGESCHIKTHEIDSUITKERING
infuuspaal met medicijnen
Stephanie en haar man Esli
Hulp geven en krijgen Vlog

Ziek & Stéphanie: hoe is het voor mijn partner?

Ziek ben je niet alleen, het heeft ook invloed op de mensen om je heen. Hoe is het voor Stéphanies man dat ze verschillende chronische ziektes heeft? 

keer gelezen
1659

Stéphanie is 26 jaar en chronisch ziek. In haar 2e vlog vraagt Stéphanie aan haar man Esli hoe het voor hem is dat zij ziek is. Is het lastig? En hoe houdt hij het vol?

‘Ik probeer geen negatieve mindset te hebben’

Stéphanie heeft chronische alvleesklierontstekingen. Daarnaast heeft ze het ACNES Syndroom. Bij dit nog vrij onbekende syndroom ontstaat er pijn door een beknelde zenuw in de buikwand. Ondanks vele ziekenhuisopnames probeert Stéphanie tussendoor zoveel mogelijk te genieten van het leven. Door leuke dingen te doen met haar gezin, als dat lukt, en ze is gek op make-up. Ze omschrijft zichzelf als een optimistisch, maar ook realistisch persoon. 

In 2015 heeft Stéphanie Justliveblog.nl opgericht, omdat ze merkte dat er nog ontzettend veel taboes rondom chronische ziektes zijn. Haar blog bleek aan te slaan en inmiddels zorgt een heel team van ervaringsdeskundigen voor blogs en vlogs over van alles wat met gezondheid, mindset, levensstijl, schoonheid en reizen te maken heeft. Sinds 2018 vlogt Stéphanie ook over haar leven.

Meer weten over Stéphanie?

Kijk ook op Justliveblog.nl of op YouTube om Stéphanie alvast wat beter te leren kennen.  

Bekijk ook Stéphanies eerste vlog:

1. Ziek & Stéphanie: nieuwe vlogger

Gepubliceerd op: 17-07-2018

Reacties

Reactie toevoegen

Laat hieronder je reactie achter. Het betekent een verplicht veld

Reactie beperkt tot 1000 tekens, nog 1000 over

Deze website maakt gebruik van cookies. Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik ben akkoord