UWV PLATFORM VOOR EN DOOR MENSEN MET EEN ARBEIDSONGESCHIKTHEIDSUITKERING
Boek maak je comeback
Hans van Breukelen maakte tegenslag mee in zijn leven
Mijn ziekte/beperking Boekentip

Nooit te laat voor een comeback

Durf, neem risico’s, maak keuzes, maak fouten, focus, volhard in wat je doet en schrijf je eigen scenario. Zo werk jij aan een comeback.

keer gelezen
737

Hoe krijg je weer grip op je leven na een heftige gebeurtenis? Zoals ernstige ziekte, ontslag of andere tegenslagen? In het boek ‘Maak je comeback’ lees je hoe je tegenslag te lijf gaat.

‘Er is maar één regisseur van je eigen leven – en dat ben jij’

In het nieuwe boek ‘Maak je comeback’ van Benno Diederiks en Hans van Breukelen wordt in 8 heldere stappen beschreven hoe jij jezelf opnieuw kunt uitvinden. Een ernstige ziekte, ontslag, een ongeluk, burn-out of een echtscheiding. Hoe ga je om met verlies, teleurstellingen en tegenslagen? Hoe hervind jij de kracht om weer aan jezelf te gaan werken?

Regisseer je leven

Je hebt misschien geen controle over de tegenslag die jou is overkomen, maar jij bent wél degene die bepaalt hoe je ermee omgaat, zegt auteur en personal coach Benno Diederiks. Zijn Comeback-methode staat centraal in het boek. ‘Durf, neem risico’s, maak keuzes, maak fouten, focus, volhard in wat je doet en schrijf je eigen scenario’s. Er is maar één regisseur van je eigen leven – en dat ben jij.’ Benno begeleidde al veel mensen naar betere prestaties en levensplezier. ‘Het is nooit te laat voor een comeback en het tempo is niet van belang, de beweging des te meer,’ weet Benno. 

Gedachten sturen

‘De kracht van een comeback is de zoektocht naar wat je wil en kan’, vertelt voormalig topkeeper Hans van Breukelen, die zijn persoonlijke verhaal in dit boek deelt. ‘Wat er ook gebeurt, je kunt zelf je gedachten sturen en zo je gevoel bepalen. Dat heeft mij enorm geholpen en ik merk dat het ook anderen helpt’, vertelt hij in een interview in het Brabants Dagblad.

Goed doel

Mis jij de kracht en motivatie om aan jezelf te werken? ‘Maak je comeback’ geeft je tools om te werken aan nieuwe kansen. De opbrengsten van het boek worden geschonken aan Stichting Overleven met alvleesklierkanker. Deze stichting zet zich in voor het vinden van nieuwe behandelmethoden die het leven van alvleesklierkankerpatiënten kunnen verbeteren en verlengen. 

Boek bestellen

Titel: ‘Maak je comeback’
Auteur: Hans van Breukelen, Benno Diederiks
Uitgever: De Vrije Uitgevers
ISBN: 9789492528346
Prijs: € 20
Weblink:  www.hansvanbreukelen.nl/boek
Datum publicatie: november 2018

Gepubliceerd op: 26-11-2018

Lees meer over

Boek Ervaringsdeskundige

Reacties

Reactie toevoegen

Laat hieronder je reactie achter. Het betekent een verplicht veld

Reactie beperkt tot 1000 tekens, nog 1000 over

Deze website maakt gebruik van cookies. Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik ben akkoord