UWV PLATFORM VOOR EN DOOR MENSEN MET EEN ARBEIDSONGESCHIKTHEIDSUITKERING
Quirien
Quirien maakt een vlog voor UWV perspectief over MS
Mijn ziekte/beperking Vlog

Vlog: Quirien over leven met MS

Quirien blogt en vlogt over haar leven met MS voor de site Living like you. Omdat het 30 mei Wereld MS Dag is, maakte ze voor UWV Perspectief een vlog over het leven met MS.

keer gelezen
523

Quirien Schreurs (27, Wajong) was pas 16 toen de diagnose multiple sclerose (MS) haar leven totaal veranderde. Omdat ze veel behoefte had aan informatie over haar ziekte, maar die niet kon vinden, ging ze zelf maar bloggen en later ook vloggen over leven met MS.

Quirien is vaste blogger en vlogger voor de website Living like you: een echte kijk in het leven met multiple sclerose (MS). Omdat het 30 mei Wereld MS Dag is, maakte ze een vlog voor UWV Perspectief waarin we haar iets beter leren kennen. Haar volgende vlog over de Wereld MS Dag staat begin juni online.

Quirien: ‘Naast mijn baan van 4 uur per week bij een groothandel maak ik ook vlogs en blogs over mijn leven. Dat doe ik omdat ik het leuk vind, maar vooral om lotgenoten te helpen. Toen ik 11 jaar geleden te horen kreeg dat ik MS had, stortte mijn wereld in. Inmiddels kan ik ermee leven, maar de weg die ik heb afgelegd naar mentale weerbaarheid was lang. Bovendien heb ik dat pad grotendeels alleen afgelegd. Ik maak nu de vlogs en blogs die ik als puber of jongvolwassene zelf had willen zien of lezen. Ik ga de strijd en de moeilijkheden die je tegenkomt niet uit de weg, maar ik laat ook zien dat er altijd nieuwe mogelijkheden zijn. Er is altijd een plan B! Kijk naar mij. Met het maken van deze vlogs en blogs heb ik mijn manier gevonden om iets voor anderen te betekenen.’

(bron: Perspectief magazine februari 2018)

Reageren?

Laat je reactie hieronder achter.

Gepubliceerd op: 23-05-2018

Lees meer over

Vlog MS

Reacties

Reactie toevoegen

Laat hieronder je reactie achter. Het betekent een verplicht veld

Reactie beperkt tot 1000 tekens, nog 1000 over

Deze website maakt gebruik van cookies. Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik ben akkoord