UWV PLATFORM VOOR EN DOOR MENSEN MET EEN ARBEIDSONGESCHIKTHEIDSUITKERING
Quirien in Den Haag
Quirien vrijwilligerswerk voor de MSVN
Mijn ziekte/beperking Vlog

Vlog: Quirien in actie op Wereld MS Dag

Quirien blogt en vlogt over haar leven met MS voor de site Living like you. Op Wereld MS Dag (30 mei) was ze in Den Haag om aandacht te vragen voor werken met MS. 

keer gelezen
6261

Quirien Schreurs (27, Wajong) is onder meer vrijwilliger voor de MS Vereniging Nederland (MSVN). Op Wereld MS Dag stond ze samen met de MSVN in Den Haag om aandacht te vragen voor MS en werk. 

Quirien: ‘Het was een topdag in Den Haag! Heb maar één plensbui op mijn hoofd gehad. Haha. Politicus Léon van de PVV was de enige van alle fracties die naar buiten kwam om ons te woord te staan. Toffe actie! Voorlichtster Paulien Bats en vrijwilliger Marijn de Vries vroegen het langslopende publiek ‘Denk je dat het mogelijk is te werken met MS?’ Eigenlijk iedereen antwoordde met: ‘Ja, met aanpassingen moet dat altijd wel mogelijk zijn.’ Een positief geluid, zijn wij natuurlijk heel blij mee!’

Hoe denk jij erover: Is werken met MS mogelijk? 

Lees meer over

MS Vlog Vrijwilligerswerk

Reacties

Door Agnes op donderdag 7 juni 2018, 13:42

Ik denk wel dat het mogelijk is om te werken met MS of welke beperking dan ook.
Zogauw de "baas" bereidt is of accoord met gaan met de "tekortkomingen" van zijn/haar personeelslid, is er heel veel mogelijk.
Tel alleen het geestelijk welzijn van het personeelslid. Hij/zij voelt zich weer serieus genomen en neemt weer deel aan het maatschappelijke arbeidsproces. Dat doet veel met iemand die het toch al moeilijker heeft vanwege zijn/haar beperking.
HIJ/ZIJ TELT WEER MEE!

Reactie toevoegen

Laat hieronder je reactie achter. Het betekent een verplicht veld

Reactie beperkt tot 1000 tekens, nog 1000 over

Deze website maakt gebruik van cookies. Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik ben akkoord