UWV PLATFORM VOOR EN DOOR MENSEN MET EEN ARBEIDSONGESCHIKTHEIDSUITKERING
accessible travel
tips toegankelijk in de rolstoel
Actief blijven Tips

Accessible Travel

Bij Accessible Travel vindt u vakanties en activiteiten voor mensen met een lichamelijke handicap.

keer gelezen
3653

Accessible Travel is een organisatie die zich specialiseert in groepsuitjes, weekendjes weg en vakanties in Nederland voor mensen met een lichamelijke handicap.

Ook als u slecht ter been bent of een (elektrische) rolstoel of scootmobiel gebruikt, zijn er voor u toegankelijke stedentrips, vakanties en activiteiten. U hoeft niet zelf uit te zoeken of uw geplande activiteit toegankelijk is, want dat doet Accesssible Travel voor u. Op de website staat het aanbod aan reizen en uitjes. Het is mogelijk een compleet weekendje weg te boeken (inclusief uitjes als rondleidingen of rondvaarten), maar u kunt ook de accommodaties of uitjes los van elkaar boeken. Op de website leest u de ervaringen van andere reizigers en vindt u informatie over handige hulpmiddelen en de toegankelijkheid van musea, restaurants, ziekenhuizen en apotheken.

Accessible Travel creëert duidelijkheid

In 2010 startte Veroniek Maat de organisatie Accessible Travel. ‘Ik vind het belangrijk dat iedereen samen met vrienden en familie kan reizen en recreëren in Nederland. Voor mensen met een lichamelijke handicap is het vaak moeilijker om een uniek dagje of weekendje weg te organiseren. Er is veel onduidelijkheid over de toegankelijkheid en service van specifieke plekken en bestemmingen. Accessible Travel neemt dit probleem weg en zoekt tot op de bodem uit welke activiteiten en accommodaties bij de klant passen.’
 

Gepubliceerd op: 10-06-2016

Lees meer over

Rolstoel Toegankelijk Vakantie

Je kunt niet reageren op dit artikel

Deze website maakt gebruik van cookies. Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik ben akkoord