UWV PLATFORM VOOR EN DOOR MENSEN MET EEN ARBEIDSONGESCHIKTHEIDSUITKERING
steun van lotgenoten bij chronische ziekte
Steun van lotgenoten bij All of Me
Hulp geven en krijgen Tips

All of me: een plek voor jongeren met een chronische ziekte

Heb jij wel eens behoefte aan steun van lotgenoten? Bij je werk of gewoon in je dagelijks leven? ALL OF ME is een netwerk van jongeren met een chronische beperking die voor je klaarstaan als jij dat wilt. 

keer gelezen
1804

ALL OF ME biedt steun voor jongeren met een chronische ziekte of beperking. In je leven, in je werk en in je beperkingen kun je op alle mogelijke manieren steun krijgen van de groep lotgenoten bij ALL OF ME. Ze hebben ook een geheime facebookgroep zodat je in alle privacy contact kunt houden met lotgenoten

Hoe gaat u om met de wereld om u heen, uw vrienden, een baan, seks, uitgaan en onzekerheid? Soms wil je misschien dingen weten die je met je arts, ouders of vrienden niet wilt of kunt bespreken. Dat kan bij ALL OF ME.

Steun bij je chronische ziekte

ALL OF ME biedt herkenning, helpt je sterk in je schoenen te staan, lekker in je vel te zitten en grip op je leven te krijgen. Als je je op de website (gratis) aanmeldt, vind je er informatie over verschillende aspecten uit het leven: ‘Jij en jezelf’, ‘jij en de ander’, ‘je toekomst’ en ‘je lijf’. Ook krijg je dan tips, trucs en oefeningen die je kunnen helpen. Daarnaast kun je ook nog vragen stellen aan een coach. De coaches zijn naast professioneel zelf ook jong en hebben een chronische aandoening.

ALL OF ME-facebookgroep

ALL OF ME heeft ook een geheime Facebookgroep voor mensen van ongeveer 16 tot 30 jaar met een chronische aandoening. Ervaringen delen met anderen kan opluchten en relativeren. Het kan jou, maar ook die ander erg helpen. Of leer van anderen over dingen die jou ook bezighouden. Meld je aan voor de Facebookgroep. Mensen die geen lid zijn van de groep kunnen niet zien dat de groep bestaat.

Verschillende events

ALL OF ME organiseert een aantal keer per jaar een ALL OF MEET. Kijk voor alle geplande events op de Facebookpagina van All of Me

Meer informatie vind je op www.allofme.nl of bekijk het filmpje.

Gepubliceerd op: 22-02-2018

Reacties

Reactie toevoegen

Laat hieronder je reactie achter. Het betekent een verplicht veld

Reactie beperkt tot 1000 tekens, nog 1000 over

Deze website maakt gebruik van cookies. Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik ben akkoord