UWV PLATFORM VOOR EN DOOR MENSEN MET EEN ARBEIDSONGESCHIKTHEIDSUITKERING
Computerhulp UWV
computerhulp op werkplein
Dienstverlening UWV Achtergrond

Computerhulp op Werkplein

Elke dinsdagmiddag organiseert UWV een inloopmiddag op de Werkpleinen voor klanten die computer­ondersteuning nodig hebben.

keer gelezen
2383

UWV biedt werkzoekenden tijdens de wekelijkse inloopmiddag ondersteuning bij de online dienstverlening. Een deel van de werkzoekenden heeft hulp nodig bij het gebruik van de computer, werk.nl of online werkmap.

Voor deze klanten organiseert UWV elke dinsdagmiddag van 12.00 tot 16.30 uur een inloopmiddag op de Werkpleinen.

Medewerkers van UWV ondersteunen werkzoekenden dan onder andere met het omgaan met de persoonlijke werkmap en het zoeken naar vacatures op werk.nl. De meeste werkzoekenden vinden hierna zelfstandig hun weg op werk.nl. Naast het aanvragen van een uitkering en de werkmap, biedt werk.nl veel vacatures, informatie en tips bij het zoeken naar een baan. Klanten vinden via veelgestelde vragen op werk.nl vaak al hun antwoord. Klanten die hun informatie niet online kunnen vinden, kunnen bellen met UWV Telefoon via 088 - 898 92 94, tegen een lokaal tarief. De belkosten zijn afhankelijk van je telefoonaanbieder. Op werk.nl staat een actueel overzicht van de Werkpleinen waar UWV gevestigd is.

UWV werkt hard aan het uitbreiden van zijn dienstverlening op internet. Sommige klanten van UWV moeten hier nog aan wennen. UWV biedt deze klanten daarom ondersteuning tijdens de inloopmiddagen.

Wil je weten waar het Werkplein bij jou in de buurt te vinden is? Vind het hier.

Gepubliceerd op: 16-06-2014

Je kunt niet reageren op dit artikel

Deze website maakt gebruik van cookies. Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik ben akkoord