UWV PLATFORM VOOR EN DOOR MENSEN MET EEN ARBEIDSONGESCHIKTHEIDSUITKERING
Jonge aziatische vrouw zit op de bank met haar laptop
Dienstverlening UWV Nieuwsbericht

Voorlopig geen magazine UWV Perspectief

UWV onderzoekt op dit moment wat mensen met een Wajong-. WIA- of WAO-uitkering graag willen lezen. Daarom komt er in juni geen nummer van UWV Perspectief uit.

keer gelezen
149

Had je ‘m al gemist? Het magazine van UWV Perspectief van juni? Het klopt dat je deze niet ontvangen hebt. UWV is bezig met een onderzoek naar de informatiebehoefte van mensen met een Wajong-. WIA- of WAO-uitkering. Daarom is besloten het juninummer van UWV Perspectief niet uit te brengen. Pas als de resultaten van dit onderzoek bekend zijn, wordt besloten op welke manier het magazine UWV Perspectief het beste kan aansluiten op die informatiebehoefte.

Voor nieuwe artikelen en relevante informatie kun je uiteraard terecht op de website UWV Perspectief. Je vindt hier belangrijk nieuws en ervaringsverhalen van mensen zoals jij, maar ook interessante artikelen over WIA, Wajong of WAO. Daarnaast kun je meepraten op een speciaal forum voor Wajongers.  

De oude magazines kun je teruglezen via deze link: perspectief.uwv.nl/magazine.

Aanmelden nieuwsbrief

Je kunt je ook aanmelden voor de e-mailnieuwsbrief. In deze nieuwsbrief lees je elke maand wat er op de website UWV Perspectief aan bod komt. Zo weet je zeker dat je niks mist. Doen!

Gepubliceerd op: 20-06-2019

Lees meer over

Magazine

Reacties

Reactie toevoegen

Laat hieronder je reactie achter. Het betekent een verplicht veld

Reactie beperkt tot 1000 tekens, nog 1000 over

Deze website maakt gebruik van cookies. Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik ben akkoord