UWV PLATFORM VOOR EN DOOR MENSEN MET EEN ARBEIDSONGESCHIKTHEIDSUITKERING

Dienstverlening UWV Oproep

Geef je mening in UWV Panel WIA

Wat vind jij van UWV? Praat mee en meld je aan voor het online UWV Panel WIA.

keer gelezen
2893

UWV wil graag van jou weten wat je van hun dienstverlening vindt. Voor mensen met een WIA-uitkering is er nu het UWV Panel WIA. Geef je op en deel je mening!

Elke dag werken UWV-medewerkers aan een betere dienstverlening. Ze maken bijvoorbeeld een webpagina, brief of nieuwe app. Hun doel: tevreden klanten. Maar lukt dat ook? Is de indeling logisch? Is de taal duidelijk en de toon prettig? Werkt die nieuwe app goed? UWV is daar benieuwd naar. Daarom is er het UWV Panel. Nu ook voor mensen met een WIA-uitkering (WGA).

Denk mee en laat je stem horen

Waarom meedoen aan het UWV Panel WIA?

Met jouw bijdrage kan UWV de dienstverlening verbeteren. Via het WIA-panel kun je meedenken over verschillende onderwerpen en je stem laten horen. Onderwerpen die bijvoorbeeld besproken worden, zijn: werkt de online communicatie goed, zijn de brieven duidelijk? Het kost niet veel tijd en je kunt je mening geven waar en wanneer het jou uitkomt. Het panelplatform kun je via je computer, maar ook via je tablet of smartphone bezoeken. Op het platform kom je in contact met mensen die ook een WIA-uitkering ontvangen van UWV. Je krijgt één keer per 3 maanden een nieuwsbrief met de resultaten van het onderzoek. Je kunt zo van dichtbij meekijken hoe UWV steeds haar dienstverlening verbetert.

Aanmelden UWV Panel WIA

Meedoen is eenvoudig. Je kunt je aanmelden voor het UWV Panel WIANa aanmelding krijg je toegang tot een persoonlijke pagina.

Jouw mening geven over UWV

Een aantal keer per jaar krijg je een uitnodiging voor een online onderzoek. Dat is bijvoorbeeld een vragenlijst of een forum. Je mag zelf bepalen wanneer je meedoet. Deelname duurt ongeveer 5 tot 10 minuten.

Meehelpen aan betere dienstverlening UWV

Vertrouwelijk en anoniem

Het onafhankelijke onderzoekbureau MWM2 voert de onderzoeken uit in opdracht van UWV. In een gesloten en beveiligde omgeving kun jij onbezorgd jouw mening delen. Al je antwoorden worden vertrouwelijk behandeld, dus jouw veiligheid en privacy zijn gewaarborgd.

Meer weten?

  • Lees meer over het klantenpanel op panel.uwv.nl.
  • Wil je nog meer meepraten en werken aan betere dienstverlening van UWV? Dat kan in de cliënten­raad van UWV, met verschillende UWV-klanten. Kijk op clientenraad-uwv.nl.

Gepubliceerd op: 18-01-2018

Lees meer over

Gesprek UWV

Reacties

Reactie toevoegen

Laat hieronder je reactie achter. Het betekent een verplicht veld

Reactie beperkt tot 1000 tekens, nog 1000 over

Deze website maakt gebruik van cookies. Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik ben akkoord