UWV PLATFORM VOOR EN DOOR MENSEN MET EEN ARBEIDSONGESCHIKTHEIDSUITKERING

Hulp geven en krijgen Video

Video: Handige hulpmiddelen voor thuis

Kleine hulpmiddelen kunnen je helpen bij alledaagse handelingen. Ze maken het leven soms net een beetje makkelijker. Wat is er zoal en heb jij zelf ook iets handigs bedachts?

keer gelezen
2597

Hulp komt in vele vormen en maten. Soms maak je zelf een hulpmiddel, of heeft iemand het voor je bedacht. Op de Support Expo heeft iedereen zo zijn eigen verhaal over hulp.

Van 30 mei tot en met 2 juni was in Utrecht de Support Expo, een evenement speciaal voor mensen met een lichamelijke beperking. Perspectief was erbij en vroeg verschillende mensen over hulpmiddelen; Welke gebruiken zij en hebben zij zelf hulpmiddelen bedacht? Bekijk de video onderaan.

Hulp voor in en buiten huis

Als je een chronische beperking hebt, heb je vaak wat extra hulp nodig. Als zo’n hulpmiddel niet makkelijk voorhanden is, of je beperking is zo uniek dat een specifiek hulpmiddel niet voor jou bestaat, dan komen mensen vaak op slimme manieren zelf met een oplossing. Op de Support Expo vroegen wij bezoekers naar de hulpmiddelen die zij vaak gebruiken, en of ze interessante hulpmiddelen op de Expo hebben gezien.

Heb jij ook eigen hulpmiddelen? Laat jouw tips achter in de reacties.

Gepubliceerd op: 22-09-2018

Lees meer over

Video Tips

Reacties

Reactie toevoegen

Laat hieronder je reactie achter. Het betekent een verplicht veld

Reactie beperkt tot 1000 tekens, nog 1000 over

Deze website maakt gebruik van cookies. Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik ben akkoord