UWV PLATFORM VOOR EN DOOR MENSEN MET EEN ARBEIDSONGESCHIKTHEIDSUITKERING
Netwerken met een beperking
Netwerken met een beperking
Werken Video

Video: Netwerken met een beperking

Netwerken, waarom is dat nou zo belangrijk? En hoe doe je het precies? In de video zie je enkele tips en ervaringen van mensen met een arbeidsbeperking.

keer gelezen
4321

Netwerken is belangrijk. Misschien wel extra belangrijk voor mensen met een beperking of chronische ziekte. Maar hoe doe je dat nou precies, netwerken?

Perspectief was aanwezig bij Utrecht Support, een evenement speciaal voor mensen met een lichamelijke beperking. We vroegen verschillende mensen over het fenomeen netwerken; wat zijn hun ervaringen met netwerken en hoe doen zij dat nou precies? Bekijk de video onderaan.

Onbeperkt aan de Slag

Onbeperkt aan de Slag organiseerde op Support een netwerkborrel die arbeidsbeperkten en werkgevers samenbracht. Zelf werkt Onbeperkt aan de Slag heel veel samen met mensen met een arbeidsbeperking. Michele en Denise uit de video zijn bijvoorbeeld ook bij Onbeperkt aan de Slag betrokken en zij helpen netwerkborrels organiseren voor iedereen met een arbeidsbeperking. Wil jij graag bij zo'n bijeenkomst zijn? Kijk op onbeperktaandeslag.nl voor alle aankomende netwerkborrels.

'Wordt het makkelijker als je het vaker doet? Ja!'

Reacties

Door Anja van Leeuwen op maandag 25 juni 2018, 15:18

Ook meedoen? Maak een profiel aan op de website www.onbeperktaandeslag.nl
Bezoek de Meet&Greets en ga met werkgevers in gesprek.

Door Claudia op vrijdag 26 juli 2019, 10:54

Ik weet zelf uit ervaring hoe moeilijk het is om voor het eerst Naar een meet & Greet te gaan, hoe vaker je het doet des te makkelijker wordt het en uiteindelijk heb ik ook een betaalde baan gevonden via zo’n bijeenkomst

Reactie toevoegen

Laat hieronder je reactie achter. Het betekent een verplicht veld

Reactie beperkt tot 1000 tekens, nog 1000 over

Deze website maakt gebruik van cookies. Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik ben akkoord