UWV PLATFORM VOOR EN DOOR MENSEN MET EEN ARBEIDSONGESCHIKTHEIDSUITKERING
Vacatures voor mensen met een arbeidshandicap of arbeidsbeperking
Vacatures voor mensen met arbeidshandicap of arbeidsbeperking
Werken Interview

Werken en leren bij ‘De BioExpress’

Wil je werkervaring opdoen bij een cateringservice? Met ‘De BioExpress’ ga je langs festivals, kantoorplekken en markten.

keer gelezen
5220

Wil jij graag in de horeca werken of werkervaring opdoen en nieuwe mensen ontmoeten? Stichting Philia heeft geregeld plaats voor talenten met een beperking.

Sinds 2014 zet Stichting Philia zich in voor het welzijn van mensen met een beperking. In verschillende projecten wordt er gewerkt aan het bestrijden van eenzaamheid en het werken aan persoonlijke ontwikkeling. Zoals bij de BioExpress. Dat is een lunchroom (gevestigd in Tuincentrum Suidgeest) en een cateringservice (met foodtruck) in Nieuw-Vennep. Talenten met een beperking bereiden daar een heerlijke lunch en serveren deze aan de bezoekers.

Leren en werken bij ‘De BioExpress’

Oprichter Vincent van Munster zag dat een aantal van de mensen die koken en bedienen hier echt talent voor hebben, en laten zien dat ze graag verder willen groeien. Om hen een kans te geven meer werkervaring op te doen richtte hij cateringservice ‘De BioExpress’ op. Met een foodtrailer gaat ‘De BioExpress’ langs evenementen, markten, festivals, kantoorparken en woon- en tuincentra in de regio Haarlemmermeer. Vanuit deze ‘keuken op wielen’ worden (h)eerlijke en dagverse producten verkocht zoals soepen en wraps. Duurzaam, huisgemaakt en zoveel mogelijk biologisch.

Vacatures voor mensen met een beperking

‘De BioExpress’ is op zoek naar enthousiaste talenten (m/v) die het team komen versterken. Denk hierbij aan het opbouwen en afbouwen van ‘De BioExpress’, het uitserveren van gerechten en het helpen in de keuken. Ervaring in de horeca is een pre, maar geen vereiste.

Enkele voorwaarden zijn:

  • Je werkt netjes en schoon.
  • Je houdt je aan gemaakte afspraken.
  • Je kunt goed in een team werken
  • Je bent enthousiast en vindt het leuk om met klanten een praatje te maken
  • Je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar
  • Je woont in de Haarlemmermeer, het liefst in Nieuw-Vennep

Interesse?

Stuur je motivatie naar info@bioexpress.nl. Kijk op de website van Stichting Philia voor meer informatie over openstaande vacatures en contactgegevens. Je kunt ook aangeven dat je graag als vrijwilliger wilt koken of bedienen in het Ontmoetingscentrum in Nieuw-Vennep als je graag wat meer onder de mensen wilt komen. Lees ook het artikel over BioSoepi op UWV Perspectief. Daar zijn ze nog op zoek naar nieuwe vrijwilligers die het team komen versterken. 

Gepubliceerd op: 10-10-2018

Reacties

Reactie toevoegen

Laat hieronder je reactie achter. Het betekent een verplicht veld

Reactie beperkt tot 1000 tekens, nog 1000 over

Deze website maakt gebruik van cookies. Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik ben akkoord